Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SD karta

Od: nikolm* odpovědí: 8 změna:

moje SD karta si dělá co chce.. nejde načíst v telefonu píše jen pro čtení, když jsem jí zkusila dát do pc dělá že neexistuje, a když jí připojím přes bomil do počítače tak píše že nebylo rozpoznáno tak už fat nevim co dělat poradí někdo.? prosím *zed*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Co je to za značku Adata, Patriot,...

Něco zvlaštního jsi před problémem s kartou dělal, používal?

nikolm*
hodnocení

ne měla jsem jí v mobilu najedno zapnu mobil pamětovka nejde.. ted už se mi konečně načetla v pc ale problém vše co na ní mám nejde otevřít..

ben®

Dobrý den, a potom otevření karty v PC - v tom okně ty popisky u ikon složek a souborů nevypadají tak, jako na obrázku viz odkaz? Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 01.05.13 18:31:

Tak na té kartě v PC nejde asi nic - kopírovat, smazat ani přesouvat soubory. A ta data na kartě jsou i pro Vás podstatná nebo to jsou kopie a máte originál v PC? Potom zkuste níže doporučovaný program nebo kartu zformátovat (ta data na kartě budou ale smazána).

nikolm*
hodnocení

Dobrý den, ne takto nevypadají, ale ty spožky ve kterých něco bylo nejdou otevřít ani smazat a pamětová karta v mobilu pořád nefunguje..

praivo*

Zkus ji připojit (přes adaptér) do počítače, spustit příkazový řádek ([Win]+[R] --> cmd --> [Enter]) a zadat chkdsk [písmeno jednotky] /f, např. chkdsk K: /f. Až skočí, zkus, jestli se něco změnilo.

kangaroo*

Projel bych to programem na kontrolu dat Get data Back NTFS (nebo FAT) ten se mi vždy osvědčil, není zadarmo, ale na uloz.to se dá pro studijní účely stáhnout :) Přes tento program dostaneš i smazaný data.

nikolm*
hodnocení

a mohl bys mi poradit jak na to když už to mám stažene..? prosím

praivo*

Zkusila jsi ten chkdsk?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]