Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chrome padá

Od: bassking* odpovědí: 5 změna:

Hlška-Ouha! Prohližeč Google chrome spadl Restartovat? v XP co se da dělat aby tomu tak nebylo ...děkuji..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Doporucuji Chrome odinstalovat a zvolit jiny prohlizec. Chrome ma mnoho spatnych vlastnosti. Pisu z mobilu, takze je nebudu vyjmenovavat, treba to udela nekdo jiny. Nicmene ja doporucuji bud Firefox nebo Operu.

aaaaaa*

já ho zkusil. Už 2x za poslední rok. Je strašně vlezlý, pořád něco nabízí, moc provázaný s googlem (a to mám google rád), přišel mi pomalý a zabral mi pokaždé cca 400 mega na disku, to je na prohlížeč docela dost. Takže zůstávám u FF.

zuntr*
hodnocení

0x

Odinstaluj a zase nainstaluj a jestli to bude pořád padat, tak si stáhni prohlížeč Firefox.

Zuntr, jak to vlastně je?!
Tady poradte.cz/... právě místo Mozzila FF propaguješ Google Chrome jako nejlepší...
doplněno 29.04.13 14:53: Jsi propagoval...
Už to admin smázl.
doplněno 29.04.13 15:15: Toto poradte.cz/...
ale nesmázl!

swenhakon*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]