Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozzila Firefox - skript přestal fungovat

Od: klepi® odpovědí: 2 změna:

Dobré odpoledne chci se zeptat mám mozzilu a v poslední době se mi tu objeví z ničeho nic že skript na této stránce přestal funovat a možnosti jsou buď

počkat na odpověď skriptu - ukončit skript skusil jsem dát obojí a vždy počítač (internet) zamrzne

Nestalo se vám to někomu taky nevím co s tím

Poradíte mi někdo?

Předem děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobré dopoledne Klepi,

také se mi v poslední době toto objevuje. Mozzila poslední dobou opravdu hodně zamrzá. Já to řeším tak, že nelezu na stránky, o kterých vím, že to způsobují. Jinak, když už zamrzne počítač, tak je jediným řešením tzv. "vypnutí natrvdo". Jak to jinak řešit, to netuším. anzionka.

dzordz*
hodnocení

0x

Poslední dobou se mi taky stává, že se na některých stránkách javascript asi zacykluje. Nebo bůhvíco dělá, ještě jsem to nebádal podrobně.

Každopádně prohlížeč na chvíli zamrzne a vytíží cpu na max, ale po nějaké půlminutě se zas sám odsekne a funguje bez potíží. Tuto hlášku to nevypisuje. S vypnutým js se to nestane nikdy.

Občas se taky stane, že při ukončování se všechno zavře a zmizí a pak vyskočí hláška windos, že firefox spadnul. To taky nemá na nic dalšího žádný vliv *nevi* Snad to bude příště už opraveno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]