Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne chci se zeptat mám mozzilu a v poslední době se mi tu objeví z ničeho nic že skript na této stránce přestal funovat a možnosti jsou buď
počkat na odpověď skriptu - ukončit skript skusil jsem dát obojí a vždy počítač (internet) zamrzne
Nestalo se vám to někomu taky nevím co s tím
Poradíte mi někdo?
Předem děkuji
Dobré dopoledne Klepi,
také se mi v poslední době toto objevuje. Mozzila poslední dobou opravdu hodně zamrzá. Já to řeším tak, že nelezu na stránky, o kterých vím, že to způsobují. Jinak, když už zamrzne počítač, tak je jediným řešením tzv. "vypnutí natrvdo". Jak to jinak řešit, to netuším. anzionka.
Poslední dobou se mi taky stává, že se na některých stránkách javascript asi zacykluje. Nebo bůhvíco dělá, ještě jsem to nebádal podrobně.
Každopádně prohlížeč na chvíli zamrzne a vytíží cpu na max, ale po nějaké půlminutě se zas sám odsekne a funguje bez potíží. Tuto hlášku to nevypisuje. S vypnutým js se to nestane nikdy.
Občas se taky stane, že při ukončování se všechno zavře a zmizí a pak vyskočí hláška windos, že firefox spadnul. To taky nemá na nic dalšího žádný vliv Snad to bude příště už opraveno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.