Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, podívejte se viz odkaz, kde je určitý postup popsán, ale tazatel nepotvrdil, zda mu to pomohlo. Snad bude stačit aktualizovat AFP přes nastavení. Zdravím!
Dobrý den, podívejte se do toho nastavení, zda tam je ten AFP verze 11 a ta instalace (aktualizace) proběhla správně. Zkuste přehrát i jiná videa, než je vysílání ČT4, např. z YouTube. Pokud jiná videa půjdou přehrát, tak se podívejte na stránky ČT, zda tam k tomu není nějaké vysvětlení a zda tento problém s Androidem nemá více lidí. Zdravím!
doplněno 23.04.13 12:39:Díval jsem se na stránky ČT a je tam možnost stáhnutí aplikace pro Android. Pak by to už asi mělo fungovat, ale je to ve zkušebním provozu a jen pro ČT24 a ČT sport. Zkuste viz odkaz.
doplněno 23.04.13 12:43:Každá stanice musí mít vlastní aplikaci, takže se musí stáhnou dvě. Možná i ta třetí pro íVysílání.
doplněno 23.04.13 13:16:Aha, tak to jsem z toho jelen. A je to určitě ta verze pro Android? Je tam totiž velký výběr. No, snad tam ještě projít ty komentáře ostatních uživatelů a jejich zkušenosti. Ale, je to nějaká "zrada".
doplněno 23.04.13 19:59:kikialili - Musel jste si stahovat i ty aplikace ze stránek ČT nebo to jde i bez nich, ale v jiném prohlížeči?
Asi by to zajímalo více lidí.
Mám na Androidu 2.2.2. stejnej problém. Videa z youtubka mi hrajou ale z webu české televize mi to ukazuje že vysílání vyžaduje AFP ve verzi 10.1 nebo vyšší.
doplněno 23.04.13 13:10: Tak sem stáhl 2 aplikace a hází mi to vokno kde je v angličtině napsaný že ,, Tento obsah vyžaduje přehrávač Adobe Flash Player , který není podporován přístroji. Tento obsah lze zobrazit na stolním počítači nebo na mobilních zařízeních , které podporují Flash Player " .
Zajdu do krámu kde sem ten krám koupil.:D
doplněno 23.04.13 13:57:Mám tenhle .
Pearmoniku co tam teda nainstalovat abych si mohl pustit v tydlifónu video z český televize?.?.?
Případně jakej prohlížeč?.?.?
doplněno 23.04.13 20:52:Teď sem si nainstaloval OPERU tak vyzkouším a uvidím.
doplněno 26.04.13 11:39:Málem bych zapomněl.
V Opeře(verzi nevím) funguje ČT jak ivysílání tak živý vysílání.
doplněno 26.04.13 11:56: Prima nechce jít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.