Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe flash player u sony xperia tipoa

Od: dands odpovědí: 3 změna:
Mám sony xperia tipo.U internetového videa mi to píše ať aktualizuji Adobe flash player.Jenže ten aktualizovat nejde.Píše mi to,že adore nelze aktualizovat pro android.Nevíte někdo co s tím?Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně jde o to, že zatím není žádná novější verze AFP pro Android. Zkuste se podívat v telefonu, jakou máte aktuální verzi a potom projít internet, zda najdete novější. Ale, asi zatím není a těžko s tím něco uděláte - instalovat AFP do mobilu, který je pro jiný OS nemá význam. Zdravím!

doplněno 09.04.13 11:31:

Možná mohou být v mobilu zakázané aktualizace AFP - podívejte se do nastavení telefonu.

hodnocení

0x

Jak se v Androidu dá najít Adobe flash player a jaká je to verze?.?.?

ben®

Dobrý den, odpovím pouze teoreticky - spustit browser, najít stránku s flashem a klepnout na něj pravým "myšítkem". Tam by se měla verze ukázat. Ovšem, v mobilu to nemohu vyzkoušet, protože mám s OS Linux. a nemám aktivní připojení k internetu (nepotřebuji ho). Zdravím!

doplněno 09.04.13 23:27:

Tak se musím opravit. Teď jsem to zkoušel v přístroji s verzí Android 4.0.3 a v prohlížeči jsem tu verzi AFP nezjistil. Ovšem, stačilo se podívat do Nastavení / Aplikace a tam mám uvedeno pro AFP, že je to verze 11.1.115.7 a velikost souboru je 12,86 MB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]