Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou instalovat aktualizace

Od: nocan* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny.

Mám stejný problém jak jsem tady někde viděl a to je že mi po přeinstalaci legálních Windows xp home nejdou nainstalovat stažené aktualizace.Napíše mi to že nabyly nainstalovány 83 aktualizací. nevím si stím rady.Akorát se mi podařilo aktualizovat windovs media pleyer z verze9 na 11 internet exploler verze6 na 7 ato za pomocí DVD přílohy Computeru.Jinak při každé aktualizaci to všechny aktualizace vyhledá stáhne ale napíše že se nepodařily naistalovat.Poradí mi prosím někdo s tímto problémem? Díky za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Práva user?

hodnocení

0x
Už se to tady řešilo viz
poradte.cz/...
poslední příspěvek k dotazu
Který to myslíš? Já to nikde nevyčetl.

hodnocení

0x
Problém se odstraní podle návodu zde support.microsoft.com/... je to v angličtině, možná, že by se to podle čísla chyby našlo i v češtině.
V instalaci chybí soubor, který na instalačním CD není a ten se musí přidat.
Jsou tam dvě možnosti řešení jedna zásah do Registru druhá instalace Wimdows Update Agent, která je i pro méně pokročilé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]