Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CCleaner,volby čištění

Od: pitor3* odpovědí: 7 změna:

kde najdu vysvětlení položek ve volbách čištění?pro laika:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

0x

Jako také laik doporučím jedno - nechat základní nastavení tak, jak je a výběr použít jen pro jednotku, kterou chci vyčistit. Jinak se taky můůžeš dočkat nepříjemných překvapení.
Pokud už máš opravdu nutkavou potřebu něco někde měnit, opiš si názvy jednotlivch položek k zatržení a nech si je vyhledat přes google (postupuju tak normálně u položek v programech, kde si nejsem jistý, co to bude dělat po zatržení).

mowla*
hodnocení

0x

Např. tady - superwindows.cz/...

doplněno 04.04.13 17:55:

Ale - ani laik se někdy nevyhne potřebě znát odborné termíny/výrazy... :-D

hop®
hodnocení

0x

Vzpomínám, že PRAIVO sliboval popis jednotlivých voleb, asi to byly plané sliby...

poradte.cz/...

Pro laika také doporučuji nechat standardní nastavení...

praivo*

Nebyly to plané sliby, pracuji na tom, jen na to nemám moc čas a zasekl jsem se u popisu mezipaměti DNS (nevím, jak to krátce popsat). Zatím to vypadá takhle.

doplněno 04.04.13 20:58:

Návod přímo od Piriformu v angličtině je zde

doplněno 04.04.13 21:40:

Mimochodem, nějak mi nechce podle mých představ fungovat redakční systém, myslíš, že by ten web měl nějakou šanci i se články v takovéto podobě a nějakým jednoduchým rozcestníkem na hlavní straně, jako to má třeba Danyk?

hop®

Ahoj, tak to se omlouvám, myslel jsem, že ses na to vykašlal, sorry. *hi*

Pokud chceš pomoct, konzultuj překlad s Fatálkem a pak mi to pošli a já udělám češtinářskou korekturu, už jsme takhle spolupracovali... ;)

Ale jinak zatím dobrý! *palec*

doplněno 05.04.13 10:32:

Nevím, jaký máš redakční systém, ale třeba ve WP není problém udělat jednoduché několikaúrovňové menu...

iz*

Také nabízím korekturu češtiny

(kdyby Hop zrovna neměl čas)...

hodnocení

0x

já vždycky nechávám všechno jak je, jenom u internetového prohlížeče (záložka aplikace) zruším označení historie internetu a cookies.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]