Nejste přihlášen/a.
kde najdu vysvětlení položek ve volbách čištění?pro laika
Jako také laik doporučím jedno - nechat základní nastavení tak, jak je a výběr použít jen pro jednotku, kterou chci vyčistit. Jinak se taky můůžeš dočkat nepříjemných překvapení.
Pokud už máš opravdu nutkavou potřebu něco někde měnit, opiš si názvy jednotlivch položek k zatržení a nech si je vyhledat přes google (postupuju tak normálně u položek v programech, kde si nejsem jistý, co to bude dělat po zatržení).
Např. tady - superwindows.cz/...
doplněno 04.04.13 17:55: Ale - ani laik se někdy nevyhne potřebě znát odborné termíny/výrazy...
Vzpomínám, že PRAIVO sliboval popis jednotlivých voleb, asi to byly plané sliby...
Pro laika také doporučuji nechat standardní nastavení...
Nebyly to plané sliby, pracuji na tom, jen na to nemám moc čas a zasekl jsem se u popisu mezipaměti DNS (nevím, jak to krátce popsat). Zatím to vypadá takhle.
doplněno 04.04.13 20:58:Návod přímo od Piriformu v angličtině je zde
doplněno 04.04.13 21:40:Mimochodem, nějak mi nechce podle mých představ fungovat redakční systém, myslíš, že by ten web měl nějakou šanci i se články v takovéto podobě a nějakým jednoduchým rozcestníkem na hlavní straně, jako to má třeba Danyk?
Ahoj, tak to se omlouvám, myslel jsem, že ses na to vykašlal, sorry.
Pokud chceš pomoct, konzultuj překlad s Fatálkem a pak mi to pošli a já udělám češtinářskou korekturu, už jsme takhle spolupracovali...
Ale jinak zatím dobrý!
Nevím, jaký máš redakční systém, ale třeba ve WP není problém udělat jednoduché několikaúrovňové menu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.