Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor se vypíná

Od: sanka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,ani jsem pořádně nevěděl,kam tuhle otázku vložit - ale k věci,vypíná se mi monitor,který používám k ps3 jako zobrazovadlo,tedy zčerná obrazovka a napíše to no signal a monitor přejde do režimu spánku,více jsem to rozepsal tady poradte.cz/... - ono to potom na chvilku přestalo,tak jsem to nějak neřešil,ale teď to bohužel zase začalo,někdy přes monitor proběhnou šedé čáry..Většinou se to vypne chvilku po zapnutí..Kabel jsem zatím měnit nezkoušel,zítra snad koupím nový a propojím to a uvidí se,ale neexistuje nějaký třeba program,na nějakou kontrolu toho monitoru?Někdy v létě mi končí záruka,tak by jsem to rád co nejdřív vyřešil,aby mi to třeba opravili,když by byla chyba v něm..Děkuji za rady..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bohdana*
hodnocení

0x

je možné že tam bude vadnej kondenzátor nebo studený spoj radím dát někomu kdo tomu rozumí a nebo nejlépe do záruky tam by to měli opravit

doplněno 27.03.13 21:15:

A kabelem to určitě nebude

sanka*
hodnocení

No,je v záruce,takže by jsem ho odvezl do obchodu a ať dělají svojí práci.. :) A můžu se zeptat,proč myslíte,že to kabel nebude?Já osobně tomu nerozumím,tak jen že by jsem se přiučil..Ale když se třeba ten kabel vypojí,píše to že není spojení a není kabel,proto mě to taky přišlo divné,že by to dělal on..Bál jsem se,že to bude ten monitor..

bohdana*

¨Kdyby to byl kabel tak by ten monitor nedělal ty šedé čáry stávalo se mi to taky že mi monitor psal že není signál tak jsem ho rozebral a zjistil jsem že to bylo vadným kondenzátorem a můžu se zeptat to je kabel HDMI?

sanka*
hodnocení

Ano,mám to spojené HDMI kabelem..Ty šedé čáry se objevují málo,prakticky vůbec,ale někdy to se to rozskáče a přestane,spíš se hlavně děje to s tím z černáním,právě že i když se to nechá na pokoji ( dříve jsem se pokoušel nějak zahýbat tím kabelem ) tak to po čase naskočí zpátky..

bohdana*

tak v tom případě je chyba ve vstupu v monitoru jinak to nevidím a v nejhorším připádě teda ten kabel no

sanka*
hodnocení

Takže napřed zkusit vyměnit kabel a potom kdyžtak s monitorem do reklamace?A nějaký program na diagnostiku,třeba není?ikdyž v tomhle případě,je to asi hloupost,že jo? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]