Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chtěl by jsem se zeptat,mám ps3 a místo tv používám monitor,ale někdy se stane,že monitor se sám vypne - napíše to něco jakože no signal a pak se monitor přepne do režimu spánku,když se něco dělá s ovladačem od ps3,tak je slyšet,jak se pohybujete po menu,protože zvuk mám vyvedený jinak..Taky stačí když zapnu monitor a obraz naskočí,nevím teda čím by to mohlo být,koukal jsem a není tam nastaveno nic,aby šel do režimu spánku,napadlo mě snad,že by mohl být špatný kabel hdmi,že by třeba vypadával signál u něj,zkoušel jsem i přitlačit kabely,tak někdy obraz sám naskočí..Děje se to při sledování filmů i hraní her,to je teda potom horší..Tak se chci zeptat,mám zkusit napřed nový kabel,než něco jiného?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.