Dobrej,.. Potřeboval bych poradit jak na dvoulitrech(Win 2000) udělat ikony tak aby splívali s tapetou nebo aby zmizel název a zůstala tam jen ikona.Vím že na Xpéčkách to jde protože na druhým PC to mám ale na dvoulitrech jsem to nezkoušel. pls poradte
Moc tě nechápu co přesně chceš ale řekl bych že to bude tohle: poradte.cz/...
fuck02
nn uvedu příklad na ploše budu mít tapetu s nápisem Windows vista a na operačním systému Xp mám zobrazený kažkou ikonu jakoby bez ní(prostě jen nápis tento počítač)a je to uděláný tak že je to jakoby ta ikona byla jedno písmeno(Tento počítač a ikona jakoby V(ista) ale když to udělám na Win 2000 tak mě nejde aby ikona měla jen název ale např bílý čvtverec
Hmmm nic takového nepraktikuji ani v xp a obávám se že v základu tohle u 2k asi ani nebude (stejně jako ta průhlednost), možná nějakou fíčuou v reg nebo programem... Třeba někoho něco napadne, mě ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.