Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybové hlášení?

Od: mondes* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den , můžete mi někdo poradit... na notebooku se mi občas objeví tabulka Out of system resources a skáče tam další a další. Nevím proč se tam objevují...počítač musim vypnout, jelikož to nelze nijak zavřít. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také mi to dělalo. Buď nějaký vir nebo chybný proces. *nevi* Zkus si PC projet antivirem (nejlépe přes noc s co nejvyšší pečlivostí) a nebo pročistit programem CCleaner.

doplněno 08.10.12 19:23:

Také ti to dělá to co v tomhle odkazu na fotce? poradte.cz/...

doplněno 08.10.12 19:33:

Pokud nic nezabere, tak PC naformátovat a hotovo. Alespoň poběží líp a bude "čistý".

doplněno 08.10.12 20:34:

Ivzez: mě to dělalo na PC s 2GB ram což je určitě dostačující a předtím to běhalo v pořádku. Pak se nejspíše cosi zes*alo a pak to dělalo tohle. Jak jsem říkal, naformátovat a závada je 100% pryč.

doplněno 08.10.12 21:04:

No jak jsem říkal. Zřejmě to dělá nějaký chybný proces, který sežere prakticky celou paměť.

mondes*
hodnocení

Dobře, zkusim ho vyčistit a projet antivirem...snad to pomůže. Děkuji. Jinak to co je na obrázku to neni ono.

iz*
hodnocení

0x

Nemůže to být nedostatkem paměti? Kolik máte RAM?

doplněno 08.10.12 20:42:

2 GB jsou dost. Mně se stejný problém objevil na NB s Win XP, kde jsem měla jenom 256 MB RAM.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]