Nejste přihlášen/a.
síť tvoří několik antén umístěných na vyvýšených místech které dohromady tvoří jednu obrovskou síť s jen málo "mrtvými body" (místa bez signálu)
A doporučily by jste mi nějakou směrovou?Děkuji
doplněno 14.03.13 12:44:Nebo nějakou to je jedno ale aby mi to rozšířilo signál.Děkuji
koukal jsem na nějaké anténa taky jsem se poptal ale že i když jí vyměnim tak to nedosáhne daleko spíš jen v domě ale co tato?
ty si nedáš pokoj s tím posílením signálu?
doplněno 14.03.13 16:43:signál nejde posílit ve vysílacím směru...na to je předpis...
doplněno 14.03.13 16:44:pletu se moc, když předpokládám, že poradte.cz/... je tvoje?
Já bych potřeboval nějakou aténu kterou když nasměruju na naší velkou zahradu aby tam dosáhla přemýšlel jsem něco takového czc.cz/... + bych na to připojil tuto anténu czc.cz/... prodloužilo by to sugnál?A nakolik tak metrů?
doplněno 14.03.13 20:05:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.