Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi router aip-w610

Od: liki12® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám router alfa aip-w610 a potřebuji ho dát do továrního nastavení ale nwm jak ani nwm jak se dostat do nastavení routeru.Děkuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x
Zmáčkni tlačítko RESET na více, než 5 sekund, IP je 192.168.1.1, jméno admin a heslo admin BTW - manuál je tady - luxus.cz/... doplněno 14.03.13 16:03: Jak ho máš napojený? A hlavně - proč? Pokud ti funguje, proč jej chceš resetovat? A pozor - reset veškerá nastavení vymaže, takže ti fungovat přestane! A pokud nefunguje, proč jej máš připojený? *ee* Odpoj ho, zresetuj, připoj počítač kabelem do portu LAN, na počítači nastartuj browser, do adresního řádku zadej 192.168.1.1 a na výzvu jméno admin a heslo admin.doplněno 14.03.13 16:08: V Management - Password... A změň si i jméno.doplněno 14.03.13 16:18: Tím, že jsi router resetoval do ´továrního nastavení´, jsi wifi síť vytvářenou tímto routerem zrušil - nemůžeš měnit heslo, žádné není nastavené!... Takže musíš WLAN znovu vytvořit - od jména až po způsob kryptování komunikace, heslo vrámci nastavení Wireless Security.doplněno 14.03.13 16:28: PROBOHA - já myslel, že víš, co ZNAMENÁ reset routeru! No - link namanuáljsem ti poslal, takže se máš čím bavit...Prosím tě - ať už svou další otázku položíš pod jakýmkoli nickem, uveď ji jasným PRO MOWLU NE!, protože čekám, že se zeptáš, jak zapnout spinač - a další dotaz bude, jak tu bombu spinačem odpálenou nacpat zpátky do krabice!
hodnocení

To nějak nejde dávam tam 192.168.1.1 nejde mi tam najet nevadí třeba že ten router mám napojen na router od o2?

doplněno 14.03.13 16:02:

Už to jde děkuji.A ještě jak změnim heslo?

doplněno 14.03.13 16:12:

Myslim heslo když se chci připojit k wifi.

hodnocení

Aha takže to taky nwm takže jsem v pr** *plac*

hodnocení

Tak mi aspoň poraďte jak to nastavit. :(

doplněno 14.03.13 20:16:

Prosim já fakt nevím jak se to tam nastavuje a co se tam nastavuje *zed*

jirbar*

Už si něco nastudoval? Všechno máš tady

i4wifi.cz/...

Tak makej

hodnocení

ale tam je anglický manuál :(

jirbar*

A co má bejt. Já to za nikoho překládat nebudu. A snad Angličtina je již běžně ve školách. To mně by dělala problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]