Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám zakladní desku MSI P45D3 neo 3 -FI -potřebovala bych jestli by mi někdo dokázal vyfotit rozložení biosu,aby se dalo zkontrolovat,jestli je vše v pořádku.Nedaří se nainstalovat Windows 7.
Počítač je starý skoro 3 roky. ram paměti v pořádku. Jo a jinak Xp profesional tam jdou nainstalovat. Před tím tam byl windows 7 a šel v pohodě. při reinstalaci už nedošlo k nainstalování W
Už nevím co s tím? Díky za pomoc.
Já myslím,že nové vlákno Vám nepomůže...A jestli šli XP nainstalovat bez problému,tak věřím,že i v biosu je to dobře nastavené.Pořád bych si tipnul poškozený instalační disk...A mám dojem,že servis,byť za peníze,by byl dobré řešení...
Ještě malý dodatek.To tak nutně potřebujete tu sedmičku?Já sice tvrdím,že je to nejlepší OS ale i XP jsou výborné a výborně poslouží.Ale je to na Vás,co je pro Vás důležité,to je jasné.Tak ať se zadaři!
Odpověď na Vaši otázku je..Ano,chtěl...V tom minulém vlákně se vystřídaly snad všechny rady...Za to,že jinou nemám se omlouvám...
Dám Vám takovou otázku-kdyby jste si koupil Windows 7 a zaplatil za něj 3500 kč před 3 roky..Asi byste chtěl ho mít funkční?
Jinak si myslím,že XP jsou super-jsem je používala spoustu let. :D
Problem byl zřejmě v herní klavesnici-proto nemohl být windows naistalovan.Přestože klavesnice pracovala-asi se nějak prala s windows 7.V servisu normálně windows naistalovali a dělali vše co mi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.