Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BIOS -základní deska

Od: mourek* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den mám zakladní desku MSI P45D3 neo 3 -FI -potřebovala bych jestli by mi někdo dokázal vyfotit rozložení biosu,aby se dalo zkontrolovat,jestli je vše v pořádku.Nedaří se nainstalovat Windows 7.

Počítač je starý skoro 3 roky. ram paměti v pořádku. Jo a jinak Xp profesional tam jdou nainstalovat. Před tím tam byl windows 7 a šel v pohodě. při reinstalaci už nedošlo k nainstalování W

Už nevím co s tím? Díky za pomoc.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

Já myslím,že nové vlákno Vám nepomůže...:)A jestli šli XP nainstalovat bez problému,tak věřím,že i v biosu je to dobře nastavené.Pořád bych si tipnul poškozený instalační disk...A mám dojem,že servis,byť za peníze,by byl dobré řešení...

doplněno 22.04.12 14:11:

Ještě malý dodatek.To tak nutně potřebujete tu sedmičku?Já sice tvrdím,že je to nejlepší OS ale i XP jsou výborné a výborně poslouží.Ale je to na Vás,co je pro Vás důležité,to je jasné.Tak ať se zadaři!:)

doplněno 22.04.12 16:01:

Odpověď na Vaši otázku je..Ano,chtěl...:)V tom minulém vlákně se vystřídaly snad všechny rady...Za to,že jinou nemám se omlouvám...

mourek*
hodnocení

Asi nic už jiného nezbývá-než ten servis. ach jo

mourek*
hodnocení

Dám Vám takovou otázku-kdyby jste si koupil Windows 7 a zaplatil za něj 3500 kč před 3 roky..Asi byste chtěl ho mít funkční?

Jinak si myslím,že XP jsou super-jsem je používala spoustu let. :D

mourek*
hodnocení

Omluva neni potreba.Uvidi se zitra v servisu.Dam vedet.Ale jinak diky za snahu a pomoc.
mourek*
hodnocení

Problem byl zřejmě v herní klavesnici-proto nemohl být windows naistalovan.Přestože klavesnice pracovala-asi se nějak prala s windows 7.V servisu normálně windows naistalovali a dělali vše co mi.

ahasver4*

Díky za echo.Ta klávesnice by mě stejně nenapadla...:)Aspoň že to chodí i když jsme radu nenašli...:)

juldab*
hodnocení

0x

A co tahle poškozenej HDD. Zrovna v tom místě kde to W7 potřebujou a XP to je jedno.

mourek*
hodnocení

A da se to nejak poznat? Asi nejaky test? Diky.
juldab*

Nesnažíš se třeba nainstalovat W7 64? Ty přistupojou jinak k pamětí. Instaluješ na čistej disk? Atd.

doplněno 22.04.12 17:53:

Program na ten HDD se jmenuje HDD scan

mourek*
hodnocení

Ano W 7 64.
doplněno 22.04.12 19:09: Na cisty disk.
doplněno 22.04.12 19:11: Jak jinak pristupujou k pameti.
juldab*

V tom případě si myslím RAM. Nechtam minimum pokus se nainstalovat W7 a pak pamět přidej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]