Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srt titulky na DVD

Od: petrt* odpovědí: 10 změna:
mám titulky a konci srt kdyz to vlozim do filmu tak do nejde film je na dvd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Zkus nám popsat, co znamená "když to vložím do filmu"?
petrt*
hodnocení

mám slozku audio a video tak ty titulky pridam k tem slozkam
Zkus ty tytulky pojmenivat stejne jako film (az na priponu) a dej je do stejneho adresare, pak by nemel byt problem.
petrt*
hodnocení

zkusim to lae nevim
al bunda*
Tak to zkus a dozvíš se. Řekl bych ti totéž - pojmenuj soubor soubor stejně, jak máš pojmenovaný film až na příponu.
Hodně zdaru.

hodnocení

0x
Pokud těma složkama Audio a Video myslíš ty co má v sobě video-dvd tak to tak snadné nebude, vlastně jsem to nikdy ani nedělal. Určitě by šlo dekódovat film do avi a pak podle tohoto poradte.cz/...
vložit titulky napevno na dvd ale to nechceš, takže leda juknout tady: abclinuxu.cz/...
petrt*
hodnocení

chci tam dat titulky ,ale aby byly zobrazeny i kdyz dam dvd do dvd prehravace
al bunda*
Tos neřekl.. :(
Tohle asi jen tak neuděláš. Přidat titulky k filmu na DVD by znamenalo provést jeho kompletní reauthoring. K tomu je potřeba mít vhodný software a něco o tom vědět.
Pokud byl ten film dělaný "po domácku" tak by neměl být problém sehat, patrně zdrojový AVI soubor a pak znovu vytvořit DVD. Pokud je to "origoš" DVD tak to za tu námahu snad ani nestojí.

srt titulky pujdou pouze s videem AVI apd a dany DVD prehravac to musi umet. Pokud je to klasicke DVD, tak titulky srt jsou hloupost. :)

Druhou moznosti je vlozit titulky do film na pevno. V tom pripade odpovedel Spider. Je to HW a casove narocne, protoze PC musi projit policko po policku (1 vterina filmu = 25-30 policek) a vlozit titulek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]