Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Titulky do videa

Od: majamovie* odpovědí: 11 změna:
Chci se zeptat jaký program (freeware) slouží k tomu abych mohla titulky (srt) vložit do videa (wmv) a to tak abych video potom mohla uložit společně s titulky *nevi*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Zkus Subtitle Workshop, ke stažení na Slunečnici, Stahuj nebo Studně.
Hodně zdaru.
majamovie*
hodnocení

děkuju za radu, ale to video nejde uložit s těma titulkama sice se uloží ale nikde nejde přehrát ani v real playeru a ani ve windows media player *plac*
styx*
Skus Total video converter ;)
al bunda*
Není freeware.
al bunda*
Tak vezmi jiný přehrávač, nebo doinstaluj do těch, které máš, kodeky, které Ti tam chybí.
Hezký den.

hodnocení

0x
Chápu to dobře, že chceš, aby ty titulky byly uloženy přímo v tom filmu? Tedy aby jsi měl jen jeden videosoubor při jehož přehrávání se tititulky ve filmu zobrazí?
majamovie*
hodnocení

ano přesně tak ;)
Dalo by se z toho udělat přímo DVD či snad je ke stažení plugin do programu VirtualDub, který ty titulky tam dá.
al bunda*

Subtitle Workshop to umí, nedávno jsem takhle předělával Shreka III do *.avi, ale už si fakt nepamatuju postup: Chce to zkoušet. Jinak na Slunečnici a ostatních jsou i jiné prográmky, které to zvládnou, je třeba se kouknout. I ten Virtuall Dub tam je (dokonce jsem někde našel i návod jak na to, snad na zive.cz - chce to použít strejdu Google), ale nepodařilo se mi stáhnout všechny podprogramy, tudíž jsem ho nevyužil - stránky, kam to vedlo, mluvily tuším francouzsky. Tím nechci říci, že to nejde. Chci říci, že jsem skončili u výše uvedeného Subtitle Workshop, protože to bylo pro lamu, jako jsem já, naprosto nejjednodušší řešení. A funkční.

al bunda*
Další použitelný prográmek je Media Subtitler. Rovněž free.
A docela pěkný návod je uveden zde:
zive.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]