Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamní systém RekSys - zkrachoval?

Od: vlazy* odpovědí: 4 změna:

Protože zcela bezdůvodně a zbytečně byla uzavřená otázka (diskuze) na poradte.cz/... a nelze už tam pokračovat zakládám tuto novou otázku.
Zajímalo by mne co se stalo s internetovým výměnným reklamním systémem RekSys ( http://reksys.cz). Ještě předevčerem se normálně zobrazovaly reklamy (bannery) z tohoto reklamního systému a nyní se už nezobrazují a stránka RekSys se přesměrovává na jinou. Vypadá, že je to další reklamní systém tohoto typu který v tichosti zkrachoval. Jsem z toho zklamaný a už mne to přestává bavit neustále hledat nové reklamní systémy a na mých stránkách měnit reklamní kody.
výtka
Upozornění od sys maverick 11. 03. 2012 07:08:11
Otázka byla automaticky ukončena po dlouhé době bez dalších odpovědí.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Doporučuji napsat vnitřní poštou uživateli "alijosha", který to s Vámi minule řešil. Zaregistroval se sice jen kvůli Vašim původním dotazům a od té doby se zde neukázal, ale snad má ještě poštu přesměrovanou na funkční mail, možná by sám rád záležitost vysvětlil...

alijosha*
hodnocení

0x

Dobrý den,

systém reksys.cz nezkrachoval, koupil ho odemně nový majitel a jak je vidět, má s ním jiné plány, které já již neovlivním. Já jsem se rozhodl systém prodat z jednoduchého důvodu a to neustálého porušování pravidel ze strany uživatelů. Už mě nebavilo tyto problémy řešit stále do kola. Jakýkoliv podobný reklamní systém nemůže fungovat bez kvalitní základny uživatelů.

twitter.com/...

Pokud chcete nějaký podobný systém, můžu vám maximálně doporučit vyzkoušet VRS.cz.

petr777*

Tak to je škoda, taky jsem na využití toho systému uvažoval. Jaké pravidla uživatelé porušovali, že jsi se rozhodnul prodat?

vlazy*
hodnocení

aljosha: VRS.cz je asi dobrý reklamní systém, ale takové systémy většinou mají podmínky které mnohé stránky jako např. i ty moje nejsou schopny splnit. Mají např. podmínku určité minimální návštěvností stránky, minimální výši Page Ranku nebo S-Ranku atp. Reklamních systému které takové omezení nemají není příliš mnoho a když se nějaký objeví tak stejně po nějakém čase v tichosti zanikne.
petr777: Ono to celkově nebyl příliš kvalitní reklamní systém a tak příliš velká škoda tím že prodejem zaniknul nevznikla. Měl jsem dojem, že ty pravidla byly porušované i ze stravy RekSys tím, že na mých stránkách se bannery normálně zobrazovaly ale moje bannery se na jiných stránkách nezobrazovaly, pouze nějakou dobu ze začátku a pak už vůbec ne. Takto jsem si výměnu bannerů nepředstavoval. Vůbec se divím, že takový hodně nedokonalý reklamní systém vůbec měl někdo zájem koupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]