Nejste přihlášen/a.
Protože zcela bezdůvodně a zbytečně byla uzavřená otázka (diskuze) na poradte.cz/... a nelze už tam pokračovat zakládám tuto novou otázku.
Zajímalo by mne co se stalo s internetovým výměnným reklamním systémem RekSys ( http://reksys.cz). Ještě předevčerem se normálně zobrazovaly reklamy (bannery) z tohoto reklamního systému a nyní se už nezobrazují a stránka RekSys se přesměrovává na jinou. Vypadá, že je to další reklamní systém tohoto typu který v tichosti zkrachoval. Jsem z toho zklamaný a už mne to přestává bavit neustále hledat nové reklamní systémy a na mých stránkách měnit reklamní kody.
0x
Doporučuji napsat vnitřní poštou uživateli "alijosha", který to s Vámi minule řešil. Zaregistroval se sice jen kvůli Vašim původním dotazům a od té doby se zde neukázal, ale snad má ještě poštu přesměrovanou na funkční mail, možná by sám rád záležitost vysvětlil...
0x
Dobrý den,
systém reksys.cz nezkrachoval, koupil ho odemně nový majitel a jak je vidět, má s ním jiné plány, které já již neovlivním. Já jsem se rozhodl systém prodat z jednoduchého důvodu a to neustálého porušování pravidel ze strany uživatelů. Už mě nebavilo tyto problémy řešit stále do kola. Jakýkoliv podobný reklamní systém nemůže fungovat bez kvalitní základny uživatelů.
Pokud chcete nějaký podobný systém, můžu vám maximálně doporučit vyzkoušet VRS.cz.
Tak to je škoda, taky jsem na využití toho systému uvažoval. Jaké pravidla uživatelé porušovali, že jsi se rozhodnul prodat?
aljosha: VRS.cz je asi dobrý reklamní systém, ale takové systémy většinou mají podmínky které mnohé stránky jako např. i ty moje nejsou schopny splnit. Mají např. podmínku určité minimální návštěvností stránky, minimální výši Page Ranku nebo S-Ranku atp. Reklamních systému které takové omezení nemají není příliš mnoho a když se nějaký objeví tak stejně po nějakém čase v tichosti zanikne.
petr777: Ono to celkově nebyl příliš kvalitní reklamní systém a tak příliš velká škoda tím že prodejem zaniknul nevznikla. Měl jsem dojem, že ty pravidla byly porušované i ze stravy RekSys tím, že na mých stránkách se bannery normálně zobrazovaly ale moje bannery se na jiných stránkách nezobrazovaly, pouze nějakou dobu ze začátku a pak už vůbec ne. Takto jsem si výměnu bannerů nepředstavoval. Vůbec se divím, že takový hodně nedokonalý reklamní systém vůbec měl někdo zájem koupit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.