Nejste přihlášen/a.
Doporučuji napsat vnitřní poštou uživateli "alijosha", který to s Vámi minule řešil. Zaregistroval se sice jen kvůli Vašim původním dotazům a od té doby se zde neukázal, ale snad má ještě poštu přesměrovanou na funkční mail, možná by sám rád záležitost vysvětlil...
Dobrý den,
systém reksys.cz nezkrachoval, koupil ho odemně nový majitel a jak je vidět, má s ním jiné plány, které já již neovlivním. Já jsem se rozhodl systém prodat z jednoduchého důvodu a to neustálého porušování pravidel ze strany uživatelů. Už mě nebavilo tyto problémy řešit stále do kola. Jakýkoliv podobný reklamní systém nemůže fungovat bez kvalitní základny uživatelů.
Pokud chcete nějaký podobný systém, můžu vám maximálně doporučit vyzkoušet VRS.cz.
Tak to je škoda, taky jsem na využití toho systému uvažoval. Jaké pravidla uživatelé porušovali, že jsi se rozhodnul prodat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.