Nejste přihlášen/a.
Pokial maš čitačku kariet v počitači ,ale nesedi ti velkosť karty tak si kup redukciu na kartu.Tu su nejake ukazky: qcomp.sk/...
Šel bych do téhle, umí úplně všechno i SIMku. Já mám v podstatě tutéž (jenom bez SIMky) a nemůžu si ji vynachválit.
S tou SIMkou nevím jak adatér bude fungovat, nemám příliš dobrou zkušenost ( poradte.cz/... ale na paměťové karty asi dobrý...
doplněno 09.03.12 18:00:... záleží také na tom, jestli jde pouze o jednorázové stažení fotek, než si Krkovicka koupí nový foťák, nebo je i jiné využití - to kvůli ceně...
A vy nebudete kupovat další foťák? Ten byste asi stejně koupila bez karty a mohla použít tuto...
Ano, půjčit, pokud se poptáte ve svém okolí, možná někdo podobný adaptér bude mít!
Nějak postrádám info, co je to za kartu, napadá mě že asi CF, když se nevejde do čtečky v notebooku, které bývají na velké SD mnohdy kombinované na velké MS. A pokud je to tak, tak investice do čtečky na CF karty se nevyplatí, už je skoro nikdo v nových výrobcích nepoužívá
doplněno 09.03.12 18:38:Hope:
ještě jsem neviděl aby čtečka v kompu byla na menší karty než foťák, jen kdyba se jednalo o CF kartu
Pravda, typ karty jsem nijak nezkoumal, řešil jsem záležitost obecně...
Takže je potřeba něco jako zde:
O nic nejde, pokud nevyjde nějaká to fotoprovozovna či kamarád, asi budete muset stejně o adaptéru uvažovat.
Ten foťák je mrtvý až tak, že nelze data z karty stáhnout do compu obvyklou cestou? Při pádu většinou nejprve odchází mechanika a optika. Elektronika by možná šla ještě na to stažení dat nějak poskládat, nebo ne?
doplněno 09.03.12 20:05:Odkud jste?
Zkuste se zeptat na cenu pouhého stažení dat z nepoškozené karty třeba v Mironetu v Holešovicích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.