Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MSI adaptér - vadný SW?

Od: hop® odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

mám USB adaptér na paměťové karty od firmy MSI. Funguje naprosto bez problémů, ovšem má také slot na SIM karty, umožňuje editaci dat a k tomu je třeba speciální SW, dodaný na CD. A zde vzniká můj problém. Po spuštění instalace to na mne začne mluvit jazykem jiným, než je mi známý. Zkoušel jsem SW stáhnout i z netu, ovšem pravděpodobně je to ten samý soubor jako na CD, chová se identicky. Bohužel to stejným jazykem mluví i po nainstalování a spuštění a tady už trošku tápu. Chci se tedy zeptat na vaše názory a zkušenosti. Jestli je opravdu SW vadný a já mám tudíž smůlu, nebo jestli by stačilo doinstalovat do Win XP nějakou jazykovou podporu nebo jen něco nastavit. Jen upřesním, první okno instalace nabízí tři jazykové varianty, ovšem mezi výsledky nepoznám rozdíl...

Pro ilustraci pár foto...

Volba jazyka a uvítání:

MSI adaptér - vadný SW?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

Souhlasíte se smlouvou? *smich*

MSI adaptér - vadný SW? #2

hop®
hodnocení

A můžeme začít pracovat (pokud něco nevíme, použijeme nápovědu)... *nevi**vezen*

doplněno 29.01.12 02:51:

foto...

MSI adaptér - vadný SW? #3
ahasver4*

Hope,já ti teď napíšu něco o čem nevím jestli ti ale pomůž.Tohle jsem viděl jen jednou,kdysi jsem dělal jedno PC kde byly dva účty.Na jednom bylo vše v pořádku ale jakmile jsem spustil ten druhý,okamžitě se tam objevily tyhle klikyjáky.Co já se s tím natrápil..Jazyky a já už si nepamatuju co ještě...Hrůza.Pak jsem nakonec zjistil,že v každém účtu si nastavili jiné rozlišení.A stačilo abych to rozlišení nastavil stajné a najednou bylo vše v pořádku.Já fakt nevím proč to dělalo ale to srovnání pomohlo.Nemáš náhodou taky dva účty?:)Vyzkoušej třeba nějaký čáry s tím rozlišením...Byl bych rád,kdyby to pomohlo ale opravdu si nejsem jistý.Ať se zadaří!:)

hop®
hodnocení

Nene, mám jeden defaultní účet s admin právy, ale díky za tip!

dzordz*
hodnocení

0x

Nevím, jestli to je ono, ale tohle msi.com/... obsahuje i evropské jazyky.

hop®
hodnocení

Dzordzi, díky, není to přesně ten typ adaptéru, nicméně zkusil jsem stáhnout a nainstalovat - bez problémů. Ovšem odmítá komunikovat s čtečkou SIM... *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]