Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítidla ke klávesnici?

Od: fgfgfg odpovědí: 12 změna:

Zdar,nevíte prosím někdo,kde seženu svítidla,nebo žárovečky ke klávesnicím? Mám normal PC stůl,ale když vysunu klávesnici,a je šero,nebo tma,tak nioc nevidím,chtělo by to takovou tu placatou,která se nalepí přímo pod stůl ke klávesnici. Předem dík

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

0x

A co tohle to by nešlo?

www.conrad.cz/usb/...

sargo*
hodnocení

0x

A nebo rovnou podsvícenou klávesnici *ua* Už jsou dneska za pár a je to strašně pěkný *smich*

Úplně nechápu to "pod stůl", ale jestli je to co myslím, zkuste nějaký hobby market, třeba Hornbach, tam jsem něco takového viděla, ovšem na baterky, to nevím, jestli by vám to řešilo.

zakus*

Mám to udělaný tak, že na spodní hraně stolu mám nalepený LED pásek (2*15 cm). Nápájení mám vytažený z PC přes monojack (snadná demontáž). Ještě tam přidám kocncák aby se po zasunutí klávesnice zhaslo.

LED za hubičku třeba zde www.ebay.com/itm//...

zakus*

Ještě foto

Svítidla ke klávesnici?
karlosek*

Zdravím, tak ten led pásek je úplně super, jen vůbec nevím, z čeho bych to napájení měl vytáhnout? Normálně přes nějakej konektor na desce? Díky za info

napájení přímo ze zdroje (žlutý a černý drát). ale konektor bych dal jiný než jack, třeba cinch, protože při připojování jacku můžete zdroj na nepatrnou chvíli zkratovat a to pro něj ani pro zbytek počítače není zrovna nejlepší ;)

hodnocení

0x

Toto jsem také řešila vlastně řeším. Koupila jsem právě k tomuto použití led lampičku na baterky. Rožžíhala se tak, že se stiskla celá. Byla podlouhlá a byly tam 4 žárovčičky. To celé bylo na suchý zip, který se přilepí na stolní desku zespod. Ale šla jsem ji vrátit, byla slabá a neviděla jsem vůbec. *hej*Třeba tady dostanu typ na použití. Budu ráda.

ladinpraha*

Na baterky nebrat. Já asi půjdu do téhle:

suntech.cz/...

Jinak diskuse už tu byla:

poradte.cz/...

mil®

Tak tuhle mám už několik let a svítí krásně. *palec*

ladinpraha*

Já měl jenom obavy, jestli to není moc vratké.

mil®

Ta základna je dost těžká, takže to v pohodě udrží. Mám ji nataženou co nejvíc nad klávesnici a nepřevrátí se.

hodnocení

0x

Já s podstavcem nechci. Mám ji a musím ji na den posunovat, protože mi vadí. Když večer svítí, lesknou se mi klávesy a zase vidím prd. *hi* Proč ne na baterky? Šoupnu je do nabíječky a je. I bez nabíjení vydrží dlouho, je-li tam led žárovka. *nevi*Nehádám se, jen zjišťuji zkušenosti, protože už žádnou jinou šňůru nechci a také nechci na desce stolu jiný krám. Ale ráda se poučím a zjistím co je nového. Neumřu hloupá :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]