Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led lampička k netbooku

Od: nadap* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chci si dát k netbooku malou lampičku na usb. Stačí mi s 1 diodou a nebo musím mít se 3 diodami? A máte nějaký tip jakou značku? Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

S jednou v žádném případě, to je bodovka. Já mám se třemi a nic moc. Poměrně malý rozptyl a světla jen tak tak. Jako nouzovka stačí. Chtěl bych vyzkoušet tu dlouhou, ale nejsem si jistý tuhostí toho husího krku. Takže čekám, až si ji budu moci někde osahat.

Myslíte tuto? Já ji mám a je naprosto nanic ... opravdu ten husí krk je nanic :(

doplněno 07.01.12 16:03:

Délka kabelu je 45cm a když ji "vymodeluji" jako na obrazku... pripojim k USB, tak milá lampička udělá bác do strany :D:D opravdu vyhozený prachy :)

Led lampička k netbooku
kolok

potvora jedna

nadap*
hodnocení

díky, alespoň vím co určitě ne, a co tahle? to by mělo držet a snad i svítit, ne?

okcomputers.cz/...

ahasver4*

Tohle vypadá lépe.Mnohem lépe.Ale není nad klasickou lampu...:)

doplněno 07.01.12 17:29:

Jak se psalo,jsou to takové nouzovky...

Ta opravdu vypadá lépe... Vypadá to, že to používá principu kolíčku, ale ty konce se mi moc nelíbí ... Nevím, zda to bude držet na každé hraně monitoru. Aby to při manipulaci s notebookem samovolně nevyskakovalo...

ladinpraha*

Já mám tuhle a drží spolehlivě.

Led lampička k netbooku #2

Tady je ten kovový "had" obalen ještě bužírkou ne? To asi drří lépe, ale ta lampička pod touto... tak té bych nevěřil. Má taky obnažený ten krk a podle mě bude padat stejně jako ta moje jednoduchá...

ladinpraha*

Vyzkoušet bych chtěl tuhle, ale bojím se, jestli ji ten husí krk udrží. Proto bych ji chtěl někde dostat do ruky.

Led lampička k netbooku #3

hodnocení

1x

Copak husí krk, ten je v pohodě, ale ten USB konektor v počítači docela hóóódně trpí.

a to nemluvíme o rozhraní USB 3.0 ... to nevím, který inteligent navrhl takový konektor...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]