Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mam novou flashku,Maxell Ventue a nedje naformátovat.Nevěděla jsem,že je nová,zapojila do pc,ale vyškočilo,že je vysokorychlostni usb připojeno k nízkorychlostnímu atd.Počítač flashku našel,a ja ji otevřela,na ni byly nějake soubory,a ja blbec je smazala.Pak mi došlo,že není ais naformátovaná,a chtěla ji naformátovat ale nejde to.Je možné,že soubory,co jsem smazala byly potřeba k formátování?Ta flashka byla úplně nová,takže tam nic jiného být nemohlo.Potřebovala bych poradit,jak to obnovit.Děkuji předem za odpověd.
No právě mě zmátlo,že tam byly nějáké soubory,když ta flashka byla úplně nová,nepouživaná.A jak ji mam teda naformátovat?když jsem klikla na vyměnitelný disk,a dala formátovat,tak to nešlo.Nemám s tím zkušenost,protože všechny flashky,co jsem doposud koupila byly už automaticky naformátované.
No právě,nevim co to bylo za soubory,musely to být jedině nějáké,co jsou na flashce,hned jak si ji koupime,protože na ni ještě nikdo nic nevkládal.
Pokud jsou nějaké soubory na FLASHce už z výroby tak to bývají, soubory ke kompresi souborů, nebo na zaheslování a pod.
Taky jsem měl podobnou zkušenost. Flashka se v PC s Win 7 strašně dlouho hledala a pak vyžadovala formát, který nešel dokončit. Zkoušel jsem ji přeformátovat v Linuxu (to skutečně šlo, jak tady někdo radil), ale po vložení do PC s Win 7 se situace opakovala. Vzhledem k tomu, že v jiných počítačích flashka fungovala, tak jsem ji daroval a koupil si jinou. Ta funguje bez problémů. Jsou věci mezi nebem ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.