Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Numerická klávesnice

Od: numkl odpovědí: 8 změna:

dobrý den, nejde mi vypnout numerická klávesnice. nevíte, čím by to mohlo být? špatně jsem něco nastavila, nebo je tlačítko zničené? děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na klasické klávesnici? Nebo na NB? Nebo samostatná num.klávesnice? Chtělo by to trošku rozvinout.

numkl
hodnocení

na notebooku, vpravo...kontrolka, že je zapnutá stále svítí... zkoušela jsem obnovit notebook do dřívějšího stavu, ale to nepomohlo.

ladinpraha*

Co se skrývá pod pojmem notebook?

numkl
hodnocení

ASUS...nebo jaky pojem máte na mysli?:D mám ho už 3 roky, takže to není tím, že bych s ním neuměla zacházet. tento problém se objevil dnes. zkoušela jsem všechno možne, ale nic nepomáhá:(

hop®

Předpokládám, že numlock vypínáte pomocí Fn + NmLock.

Ještě bych se zkusil podívat no BIOSu, jaké je výchozí nastavení numlocku, jestli ON nebo OFF, případně přepnout...

ahasver4*
hodnocení

0x

Možná,že jste to odhadla přesně,po třech letech se to tlačítko mohlo seknout...Tak zkusit poťukat a nebo pak poprosit někoho kdo se v tom vyzná o opravu...Servis můžete navštívit vždycky..:)

numkl
hodnocení

no tož to mám radost..;D ale děkuju:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]