Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice píše čísla místo písmen

Od: galapetr® odpovědí: 14 změna:

pravá strana klávesnice píše čísla místo písmen - při držení klávesy fn píše písmena - jak udělat aby pravá strana psala písmena?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

U většiny laptopů stačí stisknout Fn a nějakou Fx klávesu... U Toshibáckých laptopů to je Fn+F11.

hodnocení

jsem promačkala fn + vše Fka a nic...

petr123*
hodnocení

0x

Zapnutý NumLock? *frajer*

pida007*
hodnocení

0x

Jeste by nekdo mohl nahodit, ze reinstal windowsu tomu zajiste pomuze. :D

hop®
hodnocení

0x

Souhlasím s Petrem, NumLock. Přepíná se (většinou) pomocí kláves Fn + NmLock (nebo co je tam napsáno), Fn bývá vlevo dole, NumLock vpravo nahoře, většinou druhá zprava v horní řadě. Vyřešeno? ;)

hodnocení

klávesa numlock nikde není vidět - Fka + fn promačkané všecky - pořád stejný

petr123*

Tak napiš co je to za konkrétní typ notebooku, třeba se nám povede najít někde na netu jak vypadá jeho klávesnice a poradíme ti jak ten NumLock zase vypnout. Je to na 99,9% přesně tvůj problém.

Případně jestli máš k tomu stroji manuál tak se vsadím že tam popis klávesnice taky bude uvedený.

hop®

Můžete dát foto pravého horního rohu klávesnice?

hodnocení

0x

Klávesa nemusí být označena Numlock, ale jenom Num, nebo na ní je symbol devíti čtverečků (druhá, třetí, nebo čtvrtá z prava nahoře) , bude kobinovaná s INS, nebo insert a musí se s ní zmačknout FN velo dole.

hodnocení

už jsem ji našel je vedle klávesy delete - dík

hop®

Jj, druhá zleva... ;)

Levá je ta, kterou se drží vidlička, když v druhé ruce máte nůž *smich* Řekl bych že je to spíš druhá zprava.

hop®

Nojo, no, když já jím lžící a mám obě ruce levé, tak se občas spletu...*hi*;)

Jasně že je to moje blbost, máte samozřejmě pravdu...*palec*

dzordz*

Kterou rukou jíš, tak tu nohu nosíš! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]