Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, doporučili byste mi prosím nějaký prográmek (pro Win 7) pro webkameru na mém notebooku, ve kterém by hlavně bylo možné nastavit výstupní formát a kvalitu nahraného videa? Můžu sice používat Acer crystal eye webcam, ale 20 sekund záznamu při rozlišení 640x480 má 370 MB, rád bych nějak změnil nastavení zachytávání videa, abych poté nemusel konvertovat desítky GB záznamu na přijatelnější velikost. PS: Kromě toho je tu i problém se zvukem,který zní,jako by byl nahráván pod vodou, zatímco při používání např. Fraps se zvukem problém není. Díky za odpovědi.
Zkuste VHcapture, má interní kodeky pro mov, mp4, flv a možnost nastavit avi a vybrat vlastní kodek (přes ffdshow cokoli), omezení bitrate a záznam zvuku taky.
Tak prográmek jsem vyzkoušel, bohužel se však žádný pokrok nekoná. Zachytávat lze pouze ve formátu avi, u kterého nelze nastavit bitrate,tedy videosoubory jsou stále příliš veliké, při pokusu o zachytávání v jiných formátech se mi program vypne nebo prostě nereaguje.
Už jsem stáhl poslední verzi a spouštím program jako správce a funguje to dobře, jen ten zvuk stále zůstává mizerný. Také bych ještě potřeboval poradit, jak dosáhnout toho, aby kamera po celou dobu nahrávala plynulý obraz. I když je nastavená na 30 fps, tak při různých světelných podmínkách nahrává jen na 13-14 fps. Nějak bych potřeboval odstranit závislost fps na osvětlení.
V této diskuzi se jednalo o stejný problém, ale bohužel zde není žádná odpověď, která by mi mohla pomoci. poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.