Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s fps webkamery

Od: schovi7 odpovědí: 4 změna:

dobrý den mám problém s webkamerou na které je psáno že zvládne až 30 fps ale já mám v osětlené místnosti je 5-6 fps četl jsem že existuje program kde jde uzamknout fps na určité hodnotě aby při šeru neklesalo

ppotřebuji to pro program freetrack na snímání pohybů hlsvy a následné převedení do hry ale 6 fps je hodně málo

kameru mám tuto :

webkamery.heureka.cz/...

děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus snížit rozlišení snímaného videa. Ve specifikaci je psáno: Podporuje také video do 30 fps. Plných 30 fps může snímat při nižších rozlišení.

schovi7
hodnocení

po snížení rozlišení se to jen trochu zlepší ale slyšel jsem ze lze nastavit například 20 fps a na víc nebo míň to nevyběhne

Jakým programem měříš ten počet snímků?

schovi7
hodnocení

je to měřeno programem přiloženým ke kameře je to creative live! cam center tam se mi fps zobrazuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]