Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám takový problém s emailem na seznamu najednou mi při přihlašová a při odhlašování pres Internet explore hlásit že
Upozornění zabezpečení Tato stránka uvádí obsah, který není doporučen pomocí zabezpečeného připojení HTTPS jak se mám této hlášky zbavit
Zkoušel jsem to přes OPERU a tuto hlášku mi to neházelo.
V čem je problém?
V Internet Exploreru se toto dá zrušit tak, že přejdete do Ovládacích panelů a tam otevřete Možnosti internetu - tam kliknete na záložku Zabezpečení. U položky Internet klikněte na tlačítko Vlastní úroveň a v tom okénku sjeďte skoro na konec, kde najdete Zobrazit smíšený obsah. Tam zvolte povolit a uložte.
Zde to mýte i s obrázkem: poradte.cz/... (úplně na konci je moje odpověď, kde jsou obrázky)
Já na zebzepčení určitě mít vliv nebudu :D a pokud se jedná o IE, tak tohle by nemělo mít vliv. Jen když se připojíte na zabezpečenou stránku HTTPS tak to stáhne i objekty (třeba obrázky), které nejsou zabezpečeny a cesta k nim vede přes HTTP.
A nebo kdyžtak si email.cz a seznam.cz dejte do Důvěrných stránek, kde to myslím je povolené automaticky. Bohužel teď se nemůžu podívat do nastavení IE, jelikož píšu z Linuxu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.