Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabezpečené připojení

Od: rols odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Chci se zeptat.Při přihlášení na email se mi začalo objevovat okno"zabezpečení připojení HTTPS",jde se toho nějak zbavit abych se mohl normálně přihlašovat,nebo co s tím. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Jestli je to na Seznamu,tak ten právě předělává stránku mailů.Asi to s tím souvisí.Mělo by se to upravit pak samo.Jestli oba máme na mysli to samé.

doplněno 02.02.12 19:29:

Mě to dělá taky...Přihlásil jsem se do testování,tak když tak Vám podám info,jestli a až se něco změní...:)

rols
hodnocení

Je to na seznamu, tak díky

bena*
hodnocení

0x
Tak většina přihlašovacích stránek není v klasickém HHTP protokolu, ale zabezpečeném HTTPS. Dá se to ale zrušit zaškrtnutím nebo kliknutím odkazu Používat nezabezpečené připojení/Vypnout SSL, apod. s tím, že budete používat nezabezpečené přihlašování.
V Internet Exploreru se to dá zrušit tak, že přejdete do Ovládacích panelů a tam otevřete Možnosti internetu - tam kliknete na záložku Zabezpečení. Dále se řiďte podle obrázku níže.
Zabezpečené připojení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]