Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie v notebooku

Od: eliska15 odpovědí: 5 změna:

Dobry den,mam takovou otazku,

mam novy notebook a tak nevim jak zachazet s baterii.Mamka mi rika,ze kdyz pracuju na nem tak ho mam mit stale v nabijecce ikdyz je nabiti,ze se pry baterka nici kdyz nebude stale v nabijecce,ale tata zase rika ze ho mam nabit jenom kdyz uz bude zbivat par minut do vybiti a az bude 100 procent nabiti mam nabijecku zase vypojit,ze pry se nici tim,kdyz je v nabijecce pri pouzivani stale,ale jednou za mesic se ma uplne vybit a pak hned uplne nabit.Takze vubec nevim kdo mam pravdu,muzete mi poradit?Dekuji Eliska

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Já ho mám připojený stále.Vybíjím tak jednou za měsíc,dva.A baterka drží jak má.Myslím,že jí stálé zapojení nevadí.

bena*
hodnocení

0x

Když s ním pracujete, tak je dobré to mít v proudu i když akumulátor je nabitý. Dobré je ho nechat jednou za měsíc/dva vybít a zase nabít /až si řekne/.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Přesně jak píše @ahasver , jednou za čas nechat vybít. Stálé zapnutí nevadí.

buss
hodnocení

0x

Má nabíjecí cykly, já ji mám venku a občas dobiji.

hodnocení

0x

Častý dotaz :) Zde se rozebíralo to samé, přečtěte si a udělejte si obrázek sama :) poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]