Nejste přihlášen/a.
Ahojte mám stejný problém jako je tento příspěvek: poradte.cz/...
- odpověd mikihanse bych rád použil ale bohužel nemohu najít to okno ktere je tam v PrtSc. jsem laik tak se nezlobte že se ptám znovu když tu tato otázka už byla, prostě to nemohu najít. Naprosto stejná chyba u mně : po spuštění souboru v KMPlayeru, basic schéma
První (snad přes F2) a poslední (přes FF ikonu u hodin) obrázek a zkusit, co půjde správně.
Jestli máte spolu s balíkem kodeků nainstalovanou i ffdshow, vyskočí vám při otevření videa vpravo role v liště u hodin dvě ikony navíc, s písmeny FF, modrá a červená. Přes ně se dá nastavit pár věcí pro video a zvuk.
Podle návodu jsem nemyslel přesně tak, jak to je na tom obrázku, ale jen abyste našel to místo, kde se to dá nastavovat. Pak zkuste různě přepínat ty barevné prostory, s některým z nich by to mělo fungovat správně.
Mě se to stávalo,když v PC byla slabá grafická karta.Po výměně za lepší se to už nikdy nestalo.
doplněno 30.12.11 13:33:Já jsem z otázky nemohl vyčíst,že jde o notebook,řekl bych,že drozd na řešení přišel..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.