Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opětovné spuštění Aera

Od: sniper odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,nevím,jak se mi to podařilo,ale pokaždé,když spustím nějaký videosoubor v KMPlayeru,tak se barevné schéma změní na Windows 7 Basic,což dříve nedělalo.Vyzkoušel jsem všechny možné kompatibility,ale bez výsledku.Kompozici plochy ani motivy u KMPlayeru zakázány nemám.Nevíte prosím,jak zařídit,aby se schéma stále nepřepínalo?Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Nebude to nejlepší řešení, ale KMPlayer odinstalujte a používejte jiný přehrávač, třeba Windows Media Player, nebo GOM Player...

...nebo si zvykněte na barevné schéma Basic. Já mám teda nejradši Standardní nastavení, známé z Windows 2000/ME ;)

hodnocení

0x

Nevím kde je to přesně v KMP, ale v nastavení by měl být výběr video výstupu, tak zvolte jiný (zkoušejte co bude fungovat a co ne). Mám sice VLC, ale u některých nastavení mi to dělá to samé jako Vám.

Opětovné spuštění Aera
sniper
hodnocení

Děkuju moc,tohle pomohlo :) KMPlayer má sice velmi rozsáhlé možnosti nastavení,ale našel jsem to tam,už je to v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]