Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s avastem - jak prodloužit?

Od: arakain77* odpovědí: 13 změna:

Prosím poraďte mi někdo,jak prodloužit,či obnovit bezplatnou licenci AWAST.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzek*
hodnocení

2x

Tady na tom odkazu si vyplnte formular, a licenci vam zaslou. Pokud to nepujde, zadejte jiny email, treba manzelky, ci kohokoliv jineho.

avast.com/...

arakain77*
hodnocení

Boduješ...

hodnocení

0x

Už se to zde řešilo:

poradte.cz/...

arakain77*
hodnocení

A to zkouším stejně asi desetkrát.Nejde a nejde.

pebuje*
hodnocení

0x

Jakou verzi avastu používáte? Já obnovovala licenci nedávno /přecházela jsem i na novější verzi/ a všechno šlo bez problémů. Postupovala jsem obdobně, jak tu někdo přede mnou hodil odkaz (že už se to tu řešilo).

hankauk*

Jojo... já už mám tak novou verzi.

hankauk*
hodnocení

0x

Pokud se jedná o Avast antivirus, je to jednoduché. Když bude dobíhat licence, tak se to začne samo ozývat. Až to bude aktuální, tak si vyberete možnost zdarma a jedete další rok. :) Já to takhle mám už 4 roky a spokojenost je velká.

arakain77*
hodnocení

...a mám další problém.Jak nainstalovat licenční klíč?Nejde překopírovat.V PC je hláška:Soubor nenalezen.Přesvědčte se,zda jste ho zadali správně.

zkrat*

Jak vložit licenční klíč do avastu? Nejlépe přesně podle návodu: support.avast.com/... . Vás se týká ta část o off-line registraci. Opisování klíče z klávesnice se avastu bůhvíproč nelíbí (už dlouho, nebrala ho ani verze 4.x), metoda kopírování přes schránku funguje.

arakain77*
hodnocení

No a já použil právě zkopírování odkazu přes schránku.

arakain77*
hodnocení

Výborně zkrate.

To bylo ono.Musel jsem do OFF-LINE.Už to šlape tak, jak má.Dostal jsem podrobný návod a právě toto tam chybělo.Dal bych bod,nebo dva...

bena*

Co tam s tím šaškujete? Vy žádný soubor nemáte, jestliže máte neplacenou licenci /avast! Free/. Jestliže máte avast! Pro Antivirus nebo Internet Security, tak si budete muset hold licenci koupit.

Licenční klíč jste dostala emailem si otevřete to okno avast! Free Antivirusu, kliknete na Údržba a tam licence. A tam neklikat na Vložit klíč avast!Pro/Internet Security, ale kliknout na Obnovit licenci nebo Vložit klíč avast! Free. Já používám placenou verzi a teď jsem na Linuxu a tam je to úplně jiné, tak jedu po paměti.

Nyní od verze 5.0 už se nemusí žádat o klíč emailem, ale vyplnit jednoduchý formulář.

Nejlepší by bylo kdyby jste se to pokusila nějak vyfotit. Můžete buď foťákem, nebo nejlepší přes klávesu v pravém horním rohu klávesnice PrintScreen|SysRq. Po stisknutí této klávesy pak otevřte Malování, tam klikněte na Úpravy-Vložit. No a pak stačí jen kliknout na Soubor-Uložit jako, dole vybrat PNG /ne 24bitový rastr/ a nahrát to sem. Malování najdete ve Start-Programy-Příslušenství.

arakain77*
hodnocení

Bena.

Mám dva roky.Aspoň na té mojí podobizně.Tak pochop,že všechno vědět nemůžu.:-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]