Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast - registrace

Od: lujs® odpovědí: 10 změna:

Zdravím všechny.*slunce*

Nevíte někdo prosím vás jak bych mohl zjistit pod jakým mejlem sem si zaregistroval Avast (mám víc mejlů). Za 9 dní mi končí a chtěl bych si ho prodloužit. Děkuju za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevadí, může se udělat zcela nová registrace. Pošlou klíč a zcela normálně jej prodloužíš.

hodnocení

Právě že kámoš mi na jaře říkal že mu nešel prodloužit.

Tak měl asi starou verzi. Pamatuji se, že jsem s tím měl u někoho taky problém. Stáhnout novou verzi, nainstalovat, dát registraci a jede to. Dokonce se právě už nemusí vůbec vkládat žádný klíč, přihlašovat se do emailu, nic... jen se provede nová registrace uvnitř programu.

naihonn*

Tak, tak, taky mě těší, že teď už ta registrace jede přímo v programu. *frajer*

Asi ten kámoš dělá nějakou chybu.
K obnovení licence pro domácnost nepotřebujete starý Email. Po vypršení termínu stačí udělat novou registraci nejlépe tímto postupem:
Pro verzi 4.8 home pravým tlačítlem na zeměkouli vpravo dole, vybrat položku "O programu avast" rozkliknout řádku "Technická podpora"
a v ní je link na registraci, vyplnit potřebné a čekat na Email s novým licenčním klíčem.
V novější verzi bude postup podobný.

patronka*
hodnocení

0x

Dobrý den, mne Avast sám upozornil, že mi končí platnost registrace a nabídl možnosti. Klikněte si na ikonu Avast ( já ji mám na ploše ) a po otevření si klikněte na nápovědu. Tam najdete všechny potřebné informace o registraci a postupujte podle instrukcí. Nic složitého na tom není, jen si dejte pozor, abyste nezažádal o placenou verzi - ta nabídka se tam také zobrazí. Patronka

doplněno 22.06.11 14:19:

Otevřené okno vypadá takto :

doplněno 22.06.11 17:45:

Mně se to zobrazuje, protože už jsem si registraci prodloužila.

Avast - registrace

hodnocení

Nevím nevím? Mě to vyhazuje tohle.

Avast - registrace #2

No a to je špatně? Vyplň to a máš prodloužený avast.

zkrat*

U free verze avastu je srdečně fuk, jaké jméno a e-mail použijete na registraci, musíte jen zadat svoji FUNKČNÍ e-mailovou adresu - pokud z nějakéhjo důvodu nefunguje registrace z programu, prijde vám na ten e-mail aktivační kód. Pokud předchozí registrace taky probíhala přes e-mail, pak by se měl najít v došlé poště. Pro případnou přeinstalaci pak je vhodné ten e-mail nemazat, dokud je kód platný.

lidus*

Děkuji, opět jste mi pomohli. Obyčejně volám kluka od sousedů ale zkusila jsem to podle vašeho návodu a zjistila, že na tom není nic složitého. Klíč na mejl mi přišel do 5 minut a vložit ho šlo snadno. Avas běží. Ještě jednou díky. L

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]