Nejste přihlášen/a.
Jak už vidíte v předmětu. Kde si mohu založit zadarmo web sv Vlastní doménou? Děkuji
Jen neplacené!
webnode.cz
doplněno 26.08.11 18:24:Doménu můžeš mít www.něco.webnode.cz Pokud tam nechceš to webnode - pletí se pár stovek ročně. Najdeš podmínky na jejich stránkách.
doplněno 26.08.11 21:17:Chci doporučit banku - pouze aby po mě nechtěla žádné poplatky. Chci doporučit auto. Pouze se spotřebou do 0,5 l/100km.
Některé věci prostě obejít nejde.
Doménu druhého řádu, například www.mutozen.cz, vám zadarmo nikdo nedá.
Za registraci ("koupi" jména) dáte od 160 kč ročně, při zřízení můžou chtít administrativní poplatek navíc.
Za webhosting, pokud nemáte spolehlivý server na spolehlivém připojení, dáte ročně stovku, dvě, pět .. v závislosti na požadované úrovni, parametrech, diskovém prostoru, běžících službách atd.
Takovýho nic neexistuje, buď zaplať nebo dostaneš doménu třetího rádu. Zkuste ale juknout na IC.cz nebo WZ.cz, třeba narazíte na doménu 3. řádu, která se bude hodit.
IC.cz má zajímavé třeba okamzite.eu, howto.cz, tym.cz, ezin.cz a další, WZ.cz třeba kvalitne.cz, prodejce.cz, unas.cz a další.
Pořád mě ale vrtají hlavou ty Vaše dotazy... Vy máte spoustu takových nápadů, střílíte tak všelijak, ale neučíte se. Nedávno jste se tu ptal na vytvoření online hry... proboha, kolik Vám je, že máte takové nápady?
NE doménu 3., ale 2. řádu /překlepl jsem se /. Vy budete mít doménu třetího řádu vlastní /třeba mutozen.ic.cz/
Doména 1. řádu je třeba ...cz
doména 2. řádu je třeba ... webnode.cz
doména 3. řádu je třeba ... novak.webnode.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.