Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde založit vlastní forum?

Od: mortarz* odpovědí: 25 změna:

Ahoj, chtěl bych si vytvořit forum, zdarma. Víte někdo o nějakém dobrém hostingu? :)

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danten*
hodnocení

3x

Já bych ti doporučil Endora.cz .

Je to free webhosting. Podmíněn je pouze reklamou na stránce. Mají také možnost nainstalovat předpřipravené balíčky (php,Joomla..). Chvilku jsem tam měl phpBB3 a jelo to v pohodě.

Pod jedním účtem můžeš mít domén kolik jen chceš. Bohužel nepodporují emaily, ale to se dá lehce vyřešit googlem.

Google Apps

bena*
hodnocení

0x

Zkuste Blueboard.cz. Mají tam i sadu užitečných aplikací na webové stránky.

mutozen*
hodnocení

0x

Lidi poradte když jsem si chtěl založit na tý www.endora.cz svůj web (Wrbhosting zadarmo) Tak jsem zadal jméno toho mojeho webu. Ten 3. řád. No tak mě to napsalo že je ten název neplatný :( Moc vás prosím poradte. Děkuji

danten*

Prosímtě, co je neplatný.

Pravděpodobně je to jméno třetího řádu obsazené, nebo je uživatelské jméno obsazené.

Mám tě vést krok za krokem?

mutozen*

Prostě to njede zadám tam třeba nějakou blbost a ono nic :(

danten*

Jaký chceš název domény?

doplněno 26.08.11 19:14:

Teď jsem zkušebně vytvořil účet http://mutozen.8u.cz a fungu je to.

mutozen*

Chtěl jsem si založit www simpsonoviiii zluta barva čekuj net.cz

danten*

Co to je za název domény?

V názvu domény nesmí být mezery!

Název domény nemá být delší než 30 znaků!

doplněno 26.08.11 19:24:

A co takhle the-simpsons.cekuj.net/...!

To by se ti nelíbilo?

mutozen*

Jo už to jde :)

dzordz*

Název taky může obsahovat jen povolené znaky pro název domény, tedy malé az, 09 a pomlčka, která není na začátku.

kuku

Hele prosím. Já už si připadám jak blbec :) Já ani nevím kde se tam můžu podívat na ten svůj web. Poradíte? Děkuju

dzordz*

Už tam něco máte? Zadejte adresu svého webu do prohlížeče a normálně se otevře.

Nebo myslíte ftp pro nahrávání souborů? To si najděte v informacích u vašeho hostingu, obvykle jen změníte protokol z http na ftp a použijete stejnou url.

danten*

Ahoj,

jdi na stránku administrace endo/... a přihlaš se.

Do pole uživatelské jméno zadej jméno, které jsi zadal při registraci a do pole heslo, které jsi také zadával při registraci.

Jakmile budeš přihlášený, tak se dostaneš k nastavení.

V horní liště máš možnost výběru:

- ftp

- databáze

- zálohy

Pokud chceš vytvořit fórum v phpBB3, tak musíš na ftp nahrát balíček a vytvořit databázi.

Pokud neovládáš základy, tak si můžeš vybrat předinstalovaný balíček a to tak, že v černém okně klepneš na žlutou ikonu "Aplikace". Ze seznamu si vyber, jakou chceš a klepni na tlačítko nainstalovat.

V administraci se ti vytvoří databáze automaticky. Přístup na web bude dle návodu u každé aplikace.

Toť vše.

Pokud to nezvládneš, tak mi napiš a já ti tam klidně fórum nahodím.

kuku

Jo už to mám. A ještě něco jak můžu vytvořil nějakou novou stránku v tom webu? Nebo nějaký článek?

danten*

A co jsi nainstaloval za fórum? U každého je to jinak!*ee*

kuku
Sunlight

A jak tam můžu dát top list?

Já vás tady pěkně obtěžuju s těma otázkama :) Prominte ale jsem začátečník

danten*

Budu se opakovat *cert*

Co jsi tam nainstaloval?

Wordpress, Drupal ...?

kuku

promin :D

Wordpress
danten*

Jó Wordpress není jen tak, odkážu tě na české fórum podpora.dgx.cz/... .

Dost tvých otázek je tam řešeno a určitě ti v začátcích pomohou. Budeš muset používat i GOOGLE a najít si odpovědi na tvé problémy.

Ještě nemáš vytvořený obsah a už chceš dělat toplist? *smich*

Nejdříve si založ stránky, do stránek vlož články a pak si hraj s menu a počítadly.

Určitě budeš potřebovat nějaký Upload/Download modul a pod.

Jak jsem psal výše, je to o čtení a čtení a učit se a učit se.

doplněno 27.08.11 21:46:

Budeš potřebovat i vlastní logo a favicon + tlačítka.

Na to bych ti doporučil stránky COOL TEXT.

sx
hodnocení

0x

na webzdarma.cz jde nainstalovat phpbb ale to neni moc spolehlivy, jsou i fora kde jako by delas virtualni forum, jen ho zalozis jako tema tady ci nekde blog, ale tedka se mi to nechce nejak hledat zkus na google.

mutozen*
hodnocení

0x

Hele a poslední otázka jak si mohu změnit barvu pozadí? Nebo když mám menu? Prostě barvu

danten*
v CSS toho stylu, který máš nainstalovaný, nebo stáhnout nějaký jiný vzhled a nainstalovat si ho.Najdi si v CSS a změň si barvu color. Bude lepší, když si do Firefoxu nainstaluješ doplňek "FireBug".Když klepneš na stránce pravým myšítkem, tak najdi položku "Zkoumat prvek" a odklepni. Otevře se ti konzola FireBug a tam si najdeš, ve kterém CSS je barva a kde jí máš hledat.#page {background-color: white;border: 1px solid #959596;text-align: left;}
mutozen*

Hele a ještě něco. Když se přihlásím do tý administrace. Tak tam mám ten přehled domén. No a když rozkliknu tu doménu. Tak jsem odhlášený. Mám WordPress. A nevím kde se přihlásit :( Poradíte?

tomsik*

Mě to normálně jde...

danten*

@mutozen

A máš zapnuté cookies v prohlížeči?

Můžu se ti na to mrknout. Pokud chceš,napiš mi přes vnitřní poštu tady na poradně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]