Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych si vytvořit forum, zdarma. Víte někdo o nějakém dobrém hostingu?
Já bych ti doporučil Endora.cz .
Je to free webhosting. Podmíněn je pouze reklamou na stránce. Mají také možnost nainstalovat předpřipravené balíčky (php,Joomla..). Chvilku jsem tam měl phpBB3 a jelo to v pohodě.
Pod jedním účtem můžeš mít domén kolik jen chceš. Bohužel nepodporují emaily, ale to se dá lehce vyřešit googlem.
Lidi poradte když jsem si chtěl založit na tý www.endora.cz svůj web (Wrbhosting zadarmo) Tak jsem zadal jméno toho mojeho webu. Ten 3. řád. No tak mě to napsalo že je ten název neplatný Moc vás prosím poradte. Děkuji
Prosímtě, co je neplatný.
Pravděpodobně je to jméno třetího řádu obsazené, nebo je uživatelské jméno obsazené.
Mám tě vést krok za krokem?
Jaký chceš název domény?
doplněno 26.08.11 19:14:Teď jsem zkušebně vytvořil účet http://mutozen.8u.cz a fungu je to.
Co to je za název domény?
V názvu domény nesmí být mezery!
Název domény nemá být delší než 30 znaků!
doplněno 26.08.11 19:24:A co takhle the-simpsons.cekuj.net/...!
To by se ti nelíbilo?
Název taky může obsahovat jen povolené znaky pro název domény, tedy malé a až z, 0 až 9 a pomlčka, která není na začátku.
Hele prosím. Já už si připadám jak blbec Já ani nevím kde se tam můžu podívat na ten svůj web. Poradíte? Děkuju
Už tam něco máte? Zadejte adresu svého webu do prohlížeče a normálně se otevře.
Nebo myslíte ftp pro nahrávání souborů? To si najděte v informacích u vašeho hostingu, obvykle jen změníte protokol z http na ftp a použijete stejnou url.
Ahoj,
jdi na stránku administrace endo/... a přihlaš se.
Do pole uživatelské jméno zadej jméno, které jsi zadal při registraci a do pole heslo, které jsi také zadával při registraci.
Jakmile budeš přihlášený, tak se dostaneš k nastavení.
V horní liště máš možnost výběru:
- ftp
- databáze
- zálohy
Pokud chceš vytvořit fórum v phpBB3, tak musíš na ftp nahrát balíček a vytvořit databázi.
Pokud neovládáš základy, tak si můžeš vybrat předinstalovaný balíček a to tak, že v černém okně klepneš na žlutou ikonu "Aplikace". Ze seznamu si vyber, jakou chceš a klepni na tlačítko nainstalovat.
V administraci se ti vytvoří databáze automaticky. Přístup na web bude dle návodu u každé aplikace.
Toť vše.
Pokud to nezvládneš, tak mi napiš a já ti tam klidně fórum nahodím.
Jo už to mám. A ještě něco jak můžu vytvořil nějakou novou stránku v tom webu? Nebo nějaký článek?
A jak tam můžu dát top list?
Já vás tady pěkně obtěžuju s těma otázkama Prominte ale jsem začátečník
Jó Wordpress není jen tak, odkážu tě na české fórum podpora.dgx.cz/... .
Dost tvých otázek je tam řešeno a určitě ti v začátcích pomohou. Budeš muset používat i GOOGLE a najít si odpovědi na tvé problémy.
Ještě nemáš vytvořený obsah a už chceš dělat toplist?
Nejdříve si založ stránky, do stránek vlož články a pak si hraj s menu a počítadly.
Určitě budeš potřebovat nějaký Upload/Download modul a pod.
Jak jsem psal výše, je to o čtení a čtení a učit se a učit se.
doplněno 27.08.11 21:46:Budeš potřebovat i vlastní logo a favicon + tlačítka.
Na to bych ti doporučil stránky COOL TEXT.
Hele a ještě něco. Když se přihlásím do tý administrace. Tak tam mám ten přehled domén. No a když rozkliknu tu doménu. Tak jsem odhlášený. Mám WordPress. A nevím kde se přihlásit Poradíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.