Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrání souboru s příponou .TS

Od: edvard* odpovědí: 17 změna:

Ahoj všem a přeji hezký den!

Mám z TV Hyundai nahraný soubor s příponou "ts" a nejde přehrát v PC. Nevím jak ho přehrát.! Poraďte prosím nějaký přehrávač.Předem všem děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

edvard*
hodnocení

Dobrý den!

Děkuji za rychlou odpověď. Bohužel, ani jeden z přehrávačů nedokáže můj soubor otevřít. Je jiné řešení, jiný přehrávač?

Děkuji za jakoukoliv radu!

pavels*

Dobrý den,

mám stejný problém. soubor .ts z televize Hyundai. VLC nepřehraje, AVS Media Player nepřehraje, AVS Video Converter nenačte, GOM player nepřehraje. HDTVtoMPEG2 nenačte.

Odpověď jsem tu zatím nenašel.

Máte někdo lék či radu?

hodnocení

0x

Video s touto příponou by mělo být bez problémů přehratelné v programu VLC Player. Ke stažení je zde:

slunecnice.cz/...

ar*

Spider, ve VLC media playeru mi "ts" přehrát nejde, proto jsem instaloval ještě to AVS.

doplněno 25.08.11 20:45:

Mám VLC verze 1.1.11 a to co nahraju na SAT a na Set-top boxu (DVB-T) je to ve formátu TS, tak mi to prostě neřehraje, proto jsem to rešil tím AVS a ten jde bez problému. Později jsem instaloval ještě Nero ShowTime a ten to zvládá taky. Tak nevím proč mi to VLC ty TS nebere.

TS je založen na MPEG2. Osobně mám odzkoušenou variantu videa M2TS. Program VLC je v seznamu programů, které videa ve formátu TS přehrají. Předpokládám že by jít mělo.

videolan.org/...

en.wikipedia.org/...

extension.informer.com/...

ar*
hodnocení

0x

Pořady které nahraji na setalitu a nebo i DVB-T , tak je mám taky ve formátu "ts". Přehrávám je v PC v programu AVS Media Player. Je ke stažení a je free avs4you.com/...

hodnocení

0x

A co zkusit přetáhnout do kompu jenom ten videosoubor a potom přehrát?

doplněno 25.08.11 19:43:

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Zde stáhnout a instalovat kodek:

slunecnice.cz/...

a pak asociovat program s používaným přehrávačem.

juldab*

Kodekem to není. TS znamená transportní stream amůže používat nejenom MPEG2 ale i MPEG1 a MPEG4(AVC) byli činěny dokonce pokusy( zaplatpambuh neuspěšné) s WMV. Problé je v tom že ts soubor má velmi volnou definici paketů takže ho v počítači nemusí spliter rozdělit. A dále co jsem slyšel mají různí vyrobci televizí svůj proprietální formát. Jestli chceš nahraj kousek filmu (třeba reklamu) a pošli jí leteckou poštou nebo něčím jiným. Podívám se na to.

1mmm*

jak ty TS soubory tedy přehraju

jezvec

Koupil jsem nedávno stejnou televizi. Přišli jste na něco, jak tenhle TS rozluštit? Děkuji.

dzordz*
hodnocení

0x

BSplayer s CCCP kodeky je také přehraje.

doplněno 25.08.11 21:43:

Pokud tedy záleží i na splitteru, tak CCCP využívá Haali Media Splitter.

jezvec
hodnocení

0x

Tady je odpověď od firmy hyundai:

Dobrý den

Děkujeme za Váš dotaz.

Záznam TV vysílání nelze přehrávat v PC ani jej nelze nijak upravovat, je "uzamčený" jen pro přehrávání v televizoru.
V případě dalších dotazů nás kontaktujte.
Hezký zbytek dne.

dzordz*

To zní jako výzva :DD

Otázkou je, nakolik je tenhle konkrétní systém rozšířený a jestli se do toho vůbec někdy někdo pustí.

jezvec

No já se do toho pouštět nebudu. Chybí mi to hlavní - zkušenosti. Ale pokud by si někdo chtěl zasoutěžit s Hyundaiem, budu jen rád.

lll*

24" s dvd atd, za ty prachy pěkná tv. Ale zpráva že je TS je uzamčeno jen pro přehrábání v TV mě teda pěkně nasrala, Tato funkce je mi na nic. Nebo snad už někdo přišel na to jak to obejít? Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]