Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Abych zjistil co kámošovi hraje v jeho přehrávači pučil sem si od něj 1 dývko. Bohužel se mi nedaří ho v počítači rozchodit. Vyjíždí mi todle okno.
Nenapsal jsi co máš za operarační system ale nainstaluj CCCP cccp-project.net/... a hned ti to pujde
Budete muset do Windows Media Playeru doinstalovat kodeky. Nebojte se toho, není to nic těžkého.
Nejdříve si stáhněte tento K-Lite balík → slunecnice.cz/...
Po stažení spusťte instalaci a říďte se obrázky níže. Poté by to mělo jít přehrát.
Dle náhledů se jedná o strukturu video DVD. Máte nainstalovány nejnovější kodeky?
Zkuste nainstalovat např. stahuj.centrum.cz/...
Já ale WMP na DVD vůbec nepoužívám. Doteď se mi vždycky otevřel KMP a v něm se mi všechno přehrávalo.
Už to hraje. Asi sem s tím stáhnul nějakej program Play DVD Movie Pomocí:Medial Player Classic ?.?.?
doplněno 13.07.11 11:24:Jak můžu udělat aby se mi všechno přehrávalo v KMP?.?.? Mám Win XP.
Lujsi, co to zase vyvádíe? Běžte do Ovládacího panelu Možnosti složky, tam pak klikněte na Záložku Typy souborů a tam si nastavte otevřít v programu KMPlayer.
Ale podle mého názoru je opravdu zbytečné tam mít desítky přehrávačů, když tam je WIndows Media Player a ještě doinstalované kodeky.
Klidně ten KMPlayer odinstalujte.
Bohužel mi tlačítko změnit nějak asi zamrzlo.
Teď musím asi na 2 hodiny pryč, potom můžem pokračovat.
Co se tyče KMP tak lidi ho maj rádi nevím proč ale je to tak. WMP rád nemám za prvé potecialní nebezpečí( např se nechá dát do filmu že se začne připojovat an uřčitou stránku, umí práskat mirkvosoftu atd)Neumí posun při špatný indexaci(třeba nedotažený WMV) mininum informací o přehrávaném souboru atd. Když pominu VLC kterej je prokazatelně nejlepší na stream. Tak požívám MPC kterej má vše co potřebuji. Nainstaluje se do něj mediainfo takže ta nej informace o přehrávaném souboru. Ve verzi home cinema nejlepčí využití GPU atd.
Nic jste s tim nestahnul za program. Jen jste nastavil to, co ta veta v prekladu znamena ...
Jelikoz jste tu hodil nahledy z programu WINDOWS MEDIA PLAYER, ze vam nehraje, tak Vam bena poradil jak nainstalovat kodeky A JAK JE NASTAVIT, aby se Vam to spoustelo VSECHNO ve windows media playeru. Tim nastavenim jste zatrhnul vlastne vsechny audio a video formaty at se spousti v jinem programu. Pokud chcete vse spoustet v KMP, tak pro Vas bude nejjednodussi si asi znova spustit KMP instalaci a odklikat vsechno stylem "next" "next" , nebot instalace toho playeru opet nastavi tento program.
V programech sem si našel KMP a znovu nainstaloval. Funguje jako výchozí. Hurááááááááááááá. Huráááááááááááááá. Huráááááááááááááááá
Yakube jak z tohodle poznám který formáty mu ten jeho DVD přístroj určitě přehraje?.?.? Dá se to vůbec z tohodle VOB poznat?.?.?
Vymažte v názvu souboru tečku a podtržítko. V podstatě koukám jako puk, že to systém vůbec dovolil. Možná je to jen špatná interpretace jiné chyby. Hned první mě napadá, že cesta k souboru je pekelně dlouhá. Všimněte si jak moc .. místo toho, abyste měl na disku C: adresář HUDBA a v nem co chcete, tak to mate na plose a program musi nacitat celou tu straaasne dlouhou cestu, coz hodne programum vadi. Zkuste jak rikam adresar hodit nekam na C: , pripadne zkontrolovat nazev te MP3ky zda nema v nazvu nepovolené znaky.
Absolutně nevím o čem to mluvíte.Jakou tečku, jaký podtržítko?.?.? Jak ste přišel na to že to mám na ploše?.?.?
Vždyť jste sem hodil cestu k tomu souboru. Se podívejte na ten obrázek s chybou, co jste vložil. Presne vidim, ze jste chtel spoustet Franka Zappu, pisnicku Fine Girl ... jenze soubor ... ta mp3ka ... skladba ... pisnicka... muzeme tomu rikat jak chcete, ale jeji nazev NESMI OBSAHOVAT lomítka, dvojtečku, hvězdičku, ostré závorky atdd ... tečku a podtržítko může (to jsem prve přestřelil, ale vypadalo to fakt divoce) , ale na začátku souboru nevím nevím jak si s tím programy poradí. Zkrátka to nyní vidím na to, že cesta k souboru ... ono c:documents and setting admin plocha frank zappa discografpy... atd ..nechci to psat cele, i pro me je to dlouhe ) je pro pocitac dlouha cesta a jsou programy, ktere maji jista omezeni pro nacitani souboru, kde cesta k souboru nesmi byt delsi nez xxx znaku, coz vy jste asi prekrocil. Hodte si ten adresar na C: nebo na d: pokud máte.
A jaký program jste kdy používal na přehrávání MP3 souboru? WInamp? Kmplayer? Windows media player? Jaky? Tady musí být opět něco nakopnuto, protože pokud by chyběla asociace k programu, tak by to počítač taky tak napsal. Zkuste spustit onen program na který jste zvyklý a tahem myši (pomocí levého tlačítka) přetáhnout soubor do programu. tam pustit teprve tlačítko. Spustí se ona písnička?
Vzdyt jsem to ted popsal. Spuste program ... posoupnete si ho na stranu nekam. Ted otevrete adresar tam, kde mate tu mp3ku a posunte si taky okno s tou skladbou tak, abyste videl na ten program. A ted kliknete na tu mp3ku LEVYM TLACITKEM A DRZTE ... a ted pomalu tahnete nad program i s tim souborem. A jakmile budete nad souborem, zobrazi se u mysi takove male plus, to znamena, ze ten soubor chcete otevrit v onem programu. TED PUSTTE LEVE TLACITKO ... a je to. Trochu podobne to vysvetluji i zde, ale zde oznaci tri fotografie a pretahne je do jineho okna. Ale v podstate je to uplne to same. Pokud ani po tomhle to nepochopite. Doporucuji zabalit pocitac do krabice a vratit do obchodu do te doby, dokud si nezaplatite nejake skoleni. Jiz delsi dobu Vas tu pozoruji a mate hodne zakladni dotazy. Skoleni byste potreboval jako sul.
Yakube, ještě jednou : Pro vás je to asi hračka jenomže já mám počítač teprve rok a půl a používám ho hlavně na internet (poraďte.cz), emaily a občas na kouknutí nějakýho filmu nebo poslechu muziky na Dývku. Do programů se snažím šahat co nejmíň, protože vím že bych tam akorát něco zku..il
Tak spuste ten KMplayer ... stisknete F2 ... .otevre se nastaveni ... ted najdete dole asociace sejmuti -> vpravo záložka Asociace a tam klikněte na tlačítko "označit vše".
doplněno 22.07.11 17:28:pokud se v tom nechcete moc hrabat, stahnete si tento registr, ktery jsem vyexportoval ze sveho nastaveni, ktere jsem ted provedl pro vase potreby a spustte jej. Ono se to zepta, zda chcete naimportovat informace do registru, potvrdte ano a to je cele.
Yakube ten registr sem stáhl a udělal co ste napsal. Pustil - ukázalo stejnou chybu. Restart PC - znovu ten registr pustil a opět nic!.!.! Je divný že Videa v KMPlayeru v avi mi jdou. MP3 mi nejdou.
A tu metodu "Drag and Drop" neboli "táhni a pusť " jste zkoušel?
Pokud Vám to nejde, zkuste spustit KMplayer a pak klávesovou zkratku CTRL+O (Open file, neboli Otevrit soubor) . Otevre se tabulka, kde uz se musite zorientovat a dohledat na plose nebo kdekoli nejaky MP3 soubor.
Bohuzel pro dnesek se vzdaluji od PC, takze ode mne dnes radu uz necekejte, az zitra, vlastne on je vikend, tak az pondeli ...
Pokud se nikdo neozve, muzete zkusit nainstalovat KMplayer znova. Instalaci myslim mate od minule nekde na disku, jak jste psal.
Udělal sem to podle té 1. rady s tou F2- Asociace sejmutí - označit vše a už to jde!.!.! Su jenom zvědavej jak dlouho mi to vydrží
. Díky moc.
Tak sláva přesně tohle ale měl udělat ten registr ... divné ... nejspíše to není naposled, co budete(me) řešit problém s KMplayerem
Jak vidno, tak se Vám ztrácejí asociace na soubory... nespouštíte i jiné multimedialni prehravace? Winamp, Bsplayer, Windows media plyer, VLC player, DVD playe atd atd... zkratka nejaky prehravac, ktery take umi otevirat videa a zvukove stopy? Vypada to jak kdyz se to navzajem porve a pak si PC nevi rady :/
To jste prave udelal tim stlacenim toho tlacitka "oznacit vse" v nastaveni toho KMplayeru. Kby to do budoucna zase neslo, tak opet F2 -> asociace -> oznacit vse...
Otevřte Ovládací panel Možnosti složky. U typu souborů klikněte na MP3 a postupujte podle obrázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.