Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazání záložek Google Chrome - pokračování

Od: mocxis* odpovědí: 14 změna:

kdo rozumí počítačům? mám jeden problém...

sekl se mi ntb, tak jsem ho natvrdo vypnul, pak zapnu google chrome a nemám tady nikde žádný záložky prostě nic, co jsem tady mě...
vím, že se musím dostat na adresu:
C:Usersmůj profilAppDataLocalGoogleChromeUser DataDefault
a pak něco se složkou Bookmarks nebo Bookmarks.bak
Kdo ví, co s tím dál? :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No potom spustíš správce záložek a provedeš jejich import. Pokud se toto neprovede automaticky.

mocxis*
hodnocení

dal jsem v google chrome: nastavení-> správce záložek->uspořádat->importovat záložky-> najel jsem na adresu C:Usersmůj profilAppDataLocalGoogleChromeUser DataDefault a teď? zadal jsem bookmakers i bookmakers.bak a nic to neudělalo..

Ono stačí udělet toto: Při spuštění Chrome si (pokud je nenajde) udělá nový soubor se záložkami. Takže zavřu Chrome a tento nový prázdný soubor přepíšu tím, co mám. Pak znovu spustím Chrome. A mám záložky na svém místě.

mocxis*
hodnocení

teď to nějak nechpu...mužete mi dát facebook nebo skype? pro lepší domluvu?

Vždyť je to jednoduché. V průzkumíku si najedu na to umístění, tedy:

c:Documents and Settingsjmeno_uzivateleLocal SettingsData aplikacíGoogleChromeUser DataDefault

a nakopíruju tam zazálohovaný soubor Bookmarks a případně potvrdím přepsání. Toto udělám když Chrome není spuštěno. Po jeho spuštění se záložky již mají zase zobrazit.

mocxis*
hodnocení

c:Documents and Settingsjmeno_uzivateleLocal SettingsData aplikacíGoogleChromeUser DataDefault do tohoto umístění se nedostanu, protože c:Documents and Settings mi hlásí, že přístup byl odepřed

dostanu se jen na C:Usersmůj profilAppDataLocalGoogleChromeUser DataDefault tam najdu ty bookmakers a bookmakers.bak a nevím, kam je nakopírovat..

Ty už nikam kopírovat nemusíš... Chápu to dobře, že nemáš zálohu záložek k obnovení?

mocxis*
hodnocení

nemám žádnou zálohu...někdo mi tady psal, že google chrome si dělá tu zálohu sám...jakože ten soubor bookmakers
můj facebook: Bony Linhart

Pak ti zbývá jen jedno. Zavři Chrome. Oba soubory, tedy bookmarks a bookmarks.bak si zazálohuj někam na disk. Potom soubor bookmarks smaž a bookmarks.bak přejmenuj na bookmarks. Musíš smazat a tu tečku před příponou. Pak spusť znovu Chrome. Pokud se nyní nezobrazí tvoje záložky, již není další cesta jak je vrátit.

Napříště doporučuji si soubor bookmarks a případně i bookmarks.bak občas zazálohovat.

mocxis*
hodnocení

tak tohle nevyšlo, takže už je to definitivně v háji? :/

ano, to jsem Vám psal já v duplicitním tématu, které jste založil tuto středu -> poradte.cz/...

bookmarks.bak je zálohou záložek bookmarks. Jak psal spider, stačí stačí přejmenovat - doporučuji si udělat zálohu pro jistotu obou souborů, než začnete laborovat s přepisováním, přejmenováním a mazáním...

juldab*

jenomže on má v tý záloze už prazdou slošku kterou si mezitím zazálohoval

mocxis*
hodnocení

když jsem to přepsal, nic se nestalo..

hodnocení

0x

Zajeďte vpravo nahoře na klíč - nástroje a klikněte na Vždy zobrazovat lištu záložek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]