Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné smazání záložek - Google Chrome

Od: mocxis* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

sekl se mi ntb, tak jsem ho natvrdo vypnul, pak zapnu google chrome a nemám tady nikde žádný záložky prostě nic, co jsem tady měl, nevíte prosím vás někdo, co s tím? Měl jsem tam poměrně dost důležitých věcí a nerad bych o to přišel.

Děkuju za pomoc! :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

zalohu záložek máš v profile jako Bookmarks.bak

mocxis*
hodnocení

a to najdu kde?

Nepíšete, co máte za systém :

V 98/XP je najdete na C:Documents and SettingsLocal SettingsData aplikacíGoogleChromeUser DataDefaultBookmarks

Ve Vistách a Windows7 na C:UsersLocal SettingsData aplikacíGoogleChromeUser DataDefaultBookmarks

PS: příště až nebudete vědět, kde co v počítači najít. Existuje v nabídce start úžasná funkce : HLEDAT

doplněno 13.07.11 09:20:

Bookmarks.bat vytvořte kopii a tu poté přejmenujte pouze na Bookmarks

mocxis*
hodnocení

mám Win 7 a nevím, jak se dostat do této adresy, protože když se dostanu sem-> C:Users nemám tam nikde Local Settings ...

Hold jsem amatér :( :-D a je to se mnou složitější

To jsou jen skryté systémové pomožky

Samovolné smazání záložek - Google Chrome

A zde musíte odškrtnout volby viz obrázek.

uááá nesnáším to tu :)) prostě ten obrázek sem nenacpu :)

tak teď?

Samovolné smazání záložek - Google Chrome #2
mocxis*
hodnocení

toto už mám nastavené, trochu jsem si hrál, ale teď...
jenom jedna otázka: chci se dostat do C:UsersBonyLocal Settings ale háže mi to přístup byl odepřen...proč?

+ mužete mi dát ten kontakt? :)

Aha. To mi nedoslo. Ony windows7 do tohoto adresare nedovoluji pristup uzivateli "everyone" ackoliv je to vas vlastni.

Nj.. co teď ... provádět Vás nastavováním práv je celkem "o ústa". Nicméně jinak se k onomu souboru nedostanem.

Takže 1) veřejně zde kontakt psát nebudu, napište jej ( ICQ ) vy a já se ozvu nebo 2) klikněte na adresář Local Settings pravým ltačítkem, zvolte vlastnosti. Zde záložka Zabezpečení. Dále tlačítko Upravit... a zde už budou tlačítka Přidat a Odebrat. Nejprve označte EVERYONE (všichni uživatelé) a pak tlačítko Odebrat... pak všechny okna potvrdit OK.

POZOR! opravdu si dávejte veliký pozor jakého uživatele odebíráte, neříkám, že zrovna v tomto případě, ale pokud byste odebral nesprávného uživatele, např SYSTEM, tak si můžete nabořit windows.

mocxis*
hodnocení

ICQ 472588910, napište mi :) díky

mocxis*
hodnocení

nejhorší je, že já tam nemám na to "nástroje" ... mužete mi dát icq, skype nebo facebook pro lepší komunikaci? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]