Nejste přihlášen/a.
dobrý den.
obracím se na vás s prosbou, jestli by jste mi nepomohli s instalací programu .NET Framework, jelikož mi to píše chybovou hlášku "chyba instalace". udělal jsem již všechno co se dalo. t.j. odinstaloval jsem všechno možný co bylo .NET framework v programu REVO uninstaller, taky mám vyčištěný registry. .NET framework jsem stáhnul ze servru Microsoftu (celý instalačný balík (mělo to skoro 200MB)) nevíte náhodou co by to mohlo dělat ten problém? ta chybová hláška je fakt primitívny. děkuji moc za odpověd
Zkuste kliknout na Start→Windows Update /nebo Start→Všechny programy→Windows Update/. Po otevření Windows Update zvolte Vlastní, nikoliv expresní a nainstalujte všechny aktualizace, včetně volitelných.
Pokud se instalace nepovede, tak ve výsledcích se objeví, že aktualizace nebyla nainstalována a když kliknete na pordrobnosti, objeví se kód chyby ve formátu 0xyyyyyyyy. Ten pak sem napište.
tak je tam hodně toho co se nezdařilo při instalaci .NET Framework. je tam 11 neúspěšných, všechny mají něco společnýho s .NET framework. mám napsat všechny?
Asi jo. Ty chyby si kdyžtak najděte sám, co znamenají. Najdete to na www.microsoft.com/... a tam to napíšete do vyhledávače /jak je ten Bing/.
nepodaril by jste mi předce drobek.
tady jsou ty kody:
0x02
0x643
0x645
0x80070643
0x20070645
některé se tam opakujou. mockrát vám děkuji za pomoc
doplněno 10.07.11 11:00:0x645 - Tato akce jeplatná pouze u produktů, kteréjsou momentálně nainstalovány.
0x643 - Fatálna chyba během instalace.
tyhle jsem našel
vůbec to nepomohlo. pořád mi to hlási chybu instalace - asi po půlce instalace to spadne a nahlási jako vždy "chyba instalace". ja již fakt nevím co s tím. ja ten počítač vyhodím ven oknem
Zkuste tento postup → support.microsoft.com/...
Jinak doporučím zazálohovat důležité dokumenty, hudbu, fotografie, apod. a udělejte novou čistou instalaci Windows.
Poté si připravte instalační CD Windows XP, CD s ovladači k počítači a kód Product key /měl by být nalepen na bedně počítače/.
Instalace Windows XP je tu zde hezky popsána → blog.antonindanek.cz/...
Disk určitě rozdělte na dva oddíly - oddíl C: a oddíl D:. Oddíl C: bude pouze pro Windows, maximálně pro programy, oddíl D: bude pro dokumenty, filmy, fotky, hudbu a případně programy.
Oddíl C: naformátujte buď na FAT nebo NTFS, ale ne rychle!
Po dokončení instalace, až naběhne Plocha, tak nainstalujte ovladače, bude-li to třeba /nebude hrát zvuk - nainstalujte ovladače pro zvukovou kartu, nepůjde internet - nastavte IP adresu apod., pokud ji zadávate nebo nainstalujte ovladače pro síťovou kartu, bude-li obraz takový malý, pastelový, bude mrkat - nastavte vyšší rozlišení, 32 nebo 16bitovou barevnou hloubku, vyšší frekvenci nebo případně nainstalujte ovladače pro grafickou kartu/.
Po nainstalování ovaladačů restartujte počítač a poté stáhněte a nainstalujte antivirový program /například avast! Free, nebo AVG Free, či jiný/, antispyware program /například Spybot Search&Destroy, nebo Spyware terminator, či jiný/ a též doporučuji firewall /například PC Tools Firewall Plus, nebo Sunbelt/Kerio Personal Firewall, či jiný/. Nezapomeňte pravidělně aktualizovat antiviroý a antispyware program. U antispyware pak provádějte imunizace a samozřejmě kontroly.
No a nezapomeňte instalovat aktualizace - doporučuji pravidelně kontrolovat Windows Update /Start→Všechny programy→Windows Update/.
Případně to odneste do servisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.