Nejste přihlášen/a.
zdravim,vcera mi probehla aktual. na win,XP bylo jich 11,ale posledni tri se mi nechteji aktualiz. jde o
Aktualizace zabezpečení rozhraní Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 a .NET Framework 2.0 SP2 pro Windows 2000, Windows Server 2003 a Windows XP x86 (KB979909) Aktualizace zabezpečení rozhraní Microsoft .NET Framework 1.1 SP1 pro systémy Windows 2000 a Windows XP (KB979906) Aktualizace rozhraní Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 pro systémy Windows Server 2003 a Windows XP x86 (KB982168) |
v prohlizeci udalosti mam zpravu, ze mi nejde z duvodu chyby 0*80070643 ,jenze na netu jsem nasel . ze jde o aktual. sady Office 2003 . ale ja zadnou takovou sadu nemam respektive ze je zakazana sluzba Office Source Engine (Ose.exe), tu jsem ve sluzbach nenasel. Proc mi chodi aktual.na neco co v PC nemam
. Nebo zebych spatne hledal
dik za rady
Osobně si vybírám, které aktualizace potřebuji, popř, jeslti programy, na které se aktualizace vztahují mám/používám. Proto si vždy vyberu neinstalovat aktualizace k IE například.
Být tebou, ručně bych si stáhl NET 3.5 z microsoft.com/... a nainstaloval. Potom zkontroloval, jestli ještě potřebuješ něco aktualizovat.
tak jsem stahl -nainst-znova zpustil aktual. a stejny vysledek zkusim vlozit obrazky z prohlizece udalosti snad to napovy vic
Neinstalovat aktualizace k IE?
Ikdyž jej nepoužíváte, tak doporučuji to aktualizovat, protože jej použvíjaí některé programy.
Tak to bych opravdu rád slyšel které (nemyslím to sarkasticky, opravdu by mě to zajímalo).
Jakmile jsem reinstaloval systém, IE šel pryč a nikdy jsem žádnou aktualizaci neinstaloval. V9m, že tvrdit "a nikdy s tím nebyl žádný problém" je blbost, protože bych to nejspíš ani nepoznal. Ale protože jsem to doposud považoval pouze jako aktualizace k programu, který na mém systému ani není, nikdy jsem je neinstaloval.
Aktualizace pro IE vychází jako ostatní aktualizace 1× měsíčně, tj. každé druhé úterý.
Jsem zvědavý, jak jste IE odinstaloval ze systému. IE úplně odinstalovat nejde. Pouze částečně.
Tak v tom Vám dávám za pravdu. Říkám, že jsem nikdy od reinstalu IE nepoužil a proto mi nedávalo smysl jej aktualizovat, když jej nepoužívám.
Pokud mi ale řeknete, které aplikace nebo procesy windowsu IE používají, a že se na ně aktualizace IE přímo vztahují, všechny si je doinstaluji.
Ad hlavní dotaz: zkusil bych na Vašem místě všechny aktualizace, které se nenainstalovaly, stáhnout a spustit ručně. Na stránce Microsoftu si v popisu můžete přečíst na co jednotlivé aktualizace vztahují a tedy jestli je potřebujete či nikoliv.
Interent Explorer využívá myslím Microsoft Frontpage (podle mého názoru nejlepší HTML editor) a další ...
Ono, pokud máte málo místa na diskovém oddíle, kde je Windows instalován, tak to neuaktualizujte. V opačném případě - jak chcete...
Tak to je pro mě docela uklidněním, protože Micrsoft Frontpage ani jiný html editor nepoužívám.
A ano, mám na disku C velmi málo místa.
Internet Explorer samozřejmě využívají další programy, například WebSurf Browser, Autosurf.sk browser, Seznam pošťák,...
Pokud máte velmi málo místa na disku C:, tak doporučuji vymazat všechny body obnovení kromě posledního (pro jistotu), tak, že spustíte Start→Programy→Příslušenství→Systémové nástroje→Vyčištění disku → Vyberete jednotku C: → Nyní čekejte → Další možnosti → Obnovení systému → Vyčistit
Doporučuji odebrat zbytečné programy a pokud to jde, co nejvíc programů instalovat na zvláštní oddíl.
Doporučuji systémovou utilitku Vyčištění disku nebo například Advanced SystemCare,CCleaner, ... používat 1× za měsíc
1× za 2 měsíce doporučuji defragmentovat disk a to buď pomocí systémové utilitky Defragmentace disku nebo pomocí iOBit Smart Defrag, Deffragler, Auslogics Disk defrag,...
Já doporučuji pro systém C: (20-25GB bohatě stačí pro WIndows XP, pro Vistu a Windows 7 doporučuji minimálně 25 GB, nelépe 30 GB)
pro programy a hry oddíl D:
pro dokumenty, fotky, hudbu, filmy oddíl E:
{já mám ještě pro virtuální počítač oddíl F:}
Můj stav: ani jeden z napsaných prohlížečů ani jeho přílepek nepoužívám.
Mám Mozilu FF,Wyzo, Operu, Safari a Chromium a na email používám Thunderbird, na ICQ+FCB pak Digsby.
Celkově mám disk pouze 80GB, rozdělen na dva oddíly.
C: 13GB Windows a programy, které se instalují bez specifikace cesty+ jejich soubory (mám tady bohužel několik giga knihoven pro CAD softwary, kterých se brzo chci zbavit)
L: 62GB: Složka Dokumenty, PageFile, 90% nainstalovaných programů, Stahování, Pár filmů a něco málo hudby
-
W: externí 1TB HDD
Na počítači mám zrušenou Hibernaci, která se nedá přesunout mimo disk s Windows. Jak si mi poradil, vymazal jsem Obnovení systému, ale to mi přidalo jen třicet mega.
Defragmentoval jsem velice nedávno, tuším před dvěmi týdny. Osobně mám z každé defragmentace obrovský respekt a radši než častěji jsem ji vžy používal jen když jsem opravdu musel anebo jsem smazal velký soubor. Používám Defraggler.
13 GB není pro systém moc. Zkuste mazat historii, temporary internet files, cookies a další "bordel" z internetu.
Pro Windows Vista/7 doporučuji minimálně 30 - 35 GB
Pro Windows XP doporučuji minimálně 20 - 25 GB
Pro Windows 2000 doporučuji minimálně 15 - 20 GB
Pro Windows NT 4.0 doporučuji 5 - 10 GB
Pro Windows 95/98/ME doporučuji 5 GB
Často čistit systém a neinstalovat kdejakou ptákovinu typu toolbar, ...
tak abych aspon napsal jak to dopadlo aktual. KB982168 -KB979909 jsem stahoval vzlast- obe dopadly tak ze mi vyjelo okno s tim ze nelze inst. neco co v PC nemam
a co se tyka KB97906 tak projede, ale v prohl. udalosti v ,,aplikacich" mam ze NET framework 1,1 configuration failed ID udalosti je 11729 . mate nekdo nejaky napad?
Zkuste vyčistit počítač CCleanerem.
Nebo zkuste aktualizace stáhnout někde z internetu nebo z webu Microsoftu a nainstalovat je ručně.
Právě o to se pokusil a takto to dopadlo.
Ad můj stav: jsem si vědom, že 13GB není luxus, proto si taky neinstaluju "bordel z internetu". Temp a historie mi ušetří tak 100MB nanejvýš, i tak si temp mažu celkem často.
Caw všem. Tak mám úplně stejný problém. Dvě aktualizace nemůžu nainstalovat KB 982168 a KB 979909 a už jsem to zkoušel instalovat několikrát. Pokud by věděl někdo co s tím, tak budu moc rád za pomoc. Díky za odpovědi
ahoj tak vyzkousej to co ja obe aktualizace stahni zvlast . Niceho se neboj instalacka se normalne spusti a nakonec (tada aspon me) se ti ukaze okno s textem ze nemas program co by se mel aktual. kdyz se podivas nahoru tak tam je i nazev. Je zajimave , ze ti co mi radili si resily problemy sami mezi sebou, ale to uz jsem tady jednou psal.Jo jeste me napada aktual. KB979906 ta ti sla?
Zdarec. Mě nakonec až pomohlo to pořešit s Microsoftem. A tady je návod. Pokud by nefungoval odkaz v bodě 4., tak se písnite mail a ja vám to pošlu napřímo.
Pro další postup v řešení případu bude potřeba provést tyto kroky:
1. Spusťte nástroj FixIT, který je k dispozici zde:. support.microsoft.com/...
2. Znovu zkuste instalaci aktualizací
3. Pokud instalace selže pokračujte krokem 4
4. Stáhněte .Net Cleanup Utility z tohoto odakzu:
blogs.msdn.com/...
5. Použijte Cleanup Tool a odinstalujte .Net Framework 1.0, 1.1, 2.0. 3.0 a 3.5 ( cleanup tool Vám nedovolí odinstalovat .NET Framework 2.0 na Vistě a výš protože to je součástí systému.)
6. Restartujte počítač
7. Stáhněte následující komponenty
* .Net Framework 3.5 SP1 (toto nainstaluje zaroven.Net Framework 2.0 SP2 a 3.0 SP2)
* .Net Framework 1.1
* .Net Framework 1.1 SP1
.Net Framework 3.5 SP1:
microsoft.com/...
.Net Framework 1.1 :
microsoft.com/...
.Net Framework 1.1 SP1 :
microsoft.com/...
8. Instalujte stažené soubory v tomto pořadí!:
* .Net Framework 3.5 SP1
* .Net Framework 1.1
* .Net Framework 1.1 SP1
9. Restartujte počítač
tak aspon odpovim, vse jsem delal od bodu 4, jenze vysledek byl stejny ,po restaru byla pouze jedna aktual. ta probehla v pohode.Nasledoval restart a opet mi najela aktual. tentokrat. jich bylo 5! ale ty uz neprosly ani jedna , vse jsem zacal znovu ALE zmenil jsem jazykovou verzy. prvne jsem mel cestinu pak jsem dal angl. a KONECNE
vse probehlo v pohode . zase byla prvne jedna po restartu. tech 5 projely bez probl. Moc diky mej se ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.