Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám WIN XP. Na spodní liště (vedle tlačítka "Start") jsem měl zobrazenou ikonku, kterou se dalo potlačit zobrazení všech otevřených oken, takže byla po jednom kliknutí vidět celá plocha. Po nedávném důkladném úklidu PC mi tato ikonka zmizela. Vím, že se to dá jednoduchým způsobem zase nastavit (před časem jsem to dělal), ale zaboha nemůžu najít kde.
Tahle možnost mi moc nevyhovuje. Skutečné zobrazení plochy s velkými ikonami je přehlednější. Nicméně děkuji za radu.
Já tedy v tom nevidím rozdíl.win+D zobrazení je úplně stejné jako prtlm na lištu a zobrazit.Ale je to jedno,jde o výsledek.
dík tak jsem si tam vybral možnost WIN+D. Funguje to. Ale stejně by mě zajímalo, kde se dá najít ta ikonka. Pamatuju si, že to bylo dost jednoduché.
Nejde. Nad lištou se mi objeví značka "zákaz stání". Pokoušel jsem se tam přetáhnout i vytvořeného zástupce tohoto souboru a nic.
A co jednoduše kliknout pravou myší na lištu, vybrat vlastnosti a zaškrtnout panel snadné spuštění.A je to.
Jo, tak to je to, co jsem hledal. Jenže mě to políčko zaškrtnout nejde. Respektive jde, ale nic se nezmění a po opětném otevření vlastností je opět nezaškrtnuté.
no ještě stisknout použít
doplněno 22.05.11 16:09:a zkusit možná nejprv odemknout hlavní panel
doplněno 22.05.11 16:12:možná být přihláen i jako správce?
Není to tam. Zaškrtnu "hlavní panel", kliknu na "použít" (případně O.K.), uchopím ikonu a táhnu. Jakmile se dostanu nad lištu, kurzor se změní na "zákaz stání" a dál se nic neděje. Když pak otrvřu vlastnosti, zaškrtávací políčko "snadné spuštění" je opět nezaškrtnuté. Panel mám samozřejmě odemčený.
doplněno 22.05.11 19:44:Opravička: Není to tam. Zaškrtnu "hlavní panel", kliknu ... a t.d.
doplněno 22.05.11 19:47:oprava opravy: samozřejmě klikám na "Zobrazit panel pro snadné spuštění"!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.