Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikona zobrazení plochy

Od: koumak odpovědí: 5 změna:

Zdravím, kdysi se mi nějak podařilo smazat ikonu pro zobrazení plochy (umístěná dole na panelu rychlé volby ) a už se mi nikdy nepovedlo ji dohledat (původ), takže musim pořád minimalizovat okna když se chci dostat na plochu. Je možné to nějak napravit? Jen pro úplnost mam win xp prof.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Zkuste kliknout na start a dole je u W7 prohledat soubory a složky něco podobného bude i u XP určitě a do vyhledávacího pole napište plocha a klikněte na ENTER.Mě se tam ikona hned objevila... Pak jí stačí je přetáhnout myšítkem doleva na spodní lištu a měla by tam zůstat.;)

bena*
hodnocení

0x

Nejlepší je udělat následující kroky:

1) Klikněte na Start a spustte Poznámkový blok /notepad/

Do Poznámkového bloku napište

[Shell]

Command=2

Iconfile=explorer.exe, 3

[Taskbar]

Command=ToggleDesktop

Pak dejte Soubor > Uložit jako. V nabídce Uložit jako typ zvoltče Všechny soubory a do pole Název souboru napište Zobrazit plochu.scf. Pak stačí uložit třeba na Plochu. Odtamtud ji přesunete do panelu Rychlé spuštění.

koumak
hodnocení

Tak to je mazec, funguje to *ua* děkujiiiii

juldab*

A co takle misto ikony zmačknou key win a key d dohromady

vladislav*

Je potřeba zmáčknout Ctrl+Win+D

doplněno 06.04.11 13:01:

Tak blbost, stačí Win+D, nevím proč, ale před tím, než jsem psal odpověď tak se mi pozmáčknutí téhle zkratky otevřela nabídka Start, teď to funguje normálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]