Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VIRUS a malware

Od: jurasz* odpovědí: 11 změna:

Zdraváím, avast mi zablokoval stránky, kvůli nalezení viru a kvůli malvaru, jak se toho mám zbavit, abych mohl fungovat normálně dal, ve virové truhle nic nemám.

Předem díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Teď jsem si s tím hrál taky, vypadá to na nějaký problém Avastu. Už jsem se chystal formátovat disk, když jsem zjistil, že Avast blokuje úplně všechno i sám sebe. Vyřešil jsem to tak, že jsem ho vypnul, aktualizoval program i jádro a virovou databázi a po restartu to vypadá, že by to mohlo fungovat.

naihonn*

Zajímavé. Avast mám taky a tohle se mi nikdy nestalo. *cteni*

jurasz*
hodnocení

jde o to, že mi avast blokuje i seznam apod. zkusím ho vypnout a zapnout,,,, jinak mi to zavčasu zabránil vniknutí viru do pc

ladinpraha*

Aktualizuj Avast - obě dvě aktualizace.

naihonn*
hodnocení

0x

No, naštěstí to zablokuje dřív, než se vůbec na počítač může to něco dostat a skončit případně v truhle. Já bych každopádně na takovou stránku nechodil, ale pokud jsi tak všeobecně spokojený s viry v počítači, tak se dá samozřejmě antivir dočasně vypnout.

ladinpraha*

Plácáš nesmysly, poprvé to na mě začalo řvát na této poradně a pak už to blokovalo úplně všechno.

naihonn*

Vida, zaspala mi automatická aktualizace trochu. Každopádně, nestalo se mi nic podobného jako vám. Jinak ta verze 6 se zatím zdá být ještě vychytanější. Paráda.

jurasz*
hodnocení

díky moc, po aktualizaci a restartu pc to jede v poho

jurasz*
hodnocení

ještě takový dotaz ty soubory co se m dostali do truhly jako hrozby když je smažzu a mám akutální verze, může mi to nějak ohrozit pc, aby mi to zase řvalo jak předtím nebo by to mělo dát pokoj?

naihonn*

Tak jasně, že to chce smazat, protože co jiného s nima. Je samozřejmě riziko, že bez nich něco může přestat fungovat, ale to už by se stalo, když se do té truhly přesunuly a pak je naopak taky riziko, že se část viru schovala jinde, takže se časem zase objeví, ale Avast je dost kvalitní, tak toho bych se nebál.

mirdik

ahoj vsem zrovna jsme na to zalozil stejne tema poradte.cz/...

problem je ze mi nejde aktualizovat ten avast, teda aspon vcera nesel ted jsem na notebooku, se stejnym avastem a zadny problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]