Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na předělávání fotek.

Od: lundisek12* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Chtěla bych se zeptat zda mi poradíte někdo nějaký dobrý program na předělávání fotek ,který můžu stáhnout zdarma na internetu.

Děkuji moc za odpovědi. Lucka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

lucka,

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

a mnoho dalších najdeš, když do vyhledavače vpravo nahoře napíšeš třeba heslo program na fotky

doplněno 19.03.11 16:33:

Martine, "vždyť je to ještě holátko!"Lucka bude mít 14 let, ta ještě fotí jinak, jak my starší...

Lucko, Martin má pravdu, je to jednodušší dělat rovnou lepší fotku... ale i machři si občas sednou k úpravě...

neboj, naučíš se...

hodnocení

0x

Na běžnou úpravu fotek je dostatečný i Irfan View..

Foťte tak, aby fotografie nebylo potřebné následně upravovat.

V době digitálních fotoaparátů není problém udělat kvalitní fotografii.., pokud uděláte špatnou...můžete cvakout hned novou.

no konkretne na věku podle me nezalezi jde o zkušenosti mě je 13 a hraju si v gimpu jako nic

lundisek12*
hodnocení

14 už mi bylo.. :D ;)

kato*
hodnocení

0x

Zde je na výběr několik. download.chip.eu/...Já bych volil Photofiltre -Je freware a v češtině a z těch ovladatelnějších.

hm*
hodnocení

0x

Používám GIMP (gimp.cz (česky) nebo gimp.org (angl.)). Jestli chceš dělat víc, než nějaké "univerzální zesvětlení" apod., doporučuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]