Nejste přihlášen/a.
Prosím kdo poradí. Hledám program v češtině na úpravu fotek a obrázků a to takový, že třeba je možno vymazat pihy, ubrat špíček, nebo vymazat potisk přes obrázek., udělat retuš. Předem děkuji za rady.
Adobe Photoshop je profi program a docela drahý, pro amatéra bohatě stačí GIMP, je free a i ve verzi portable. Protože má řadu podobných funkcí jako AP, pro moudra si chodím na help.adobe.com/....
Tam si vyberete jen ty nástroje, které používá i GIMP. Je ale fakt, že je to pěkná piplačka, na běžné úpravy používám Picasa 3.
Chtěla jsem Phofiltre porovnat s ostatními programy. Stáhla jsem jej (snad správný?) a nevím kde aktivovat češtinu. Poradíte?
Například Photoshop existuje i v češtině. Ale konkrétní program ti nedoporučím, protože podobné úpravy jsem už dlouho nedělal a programů je hodně a většinou placené. Jestli se ovšem domníváš, že úpravy udělé program za tebe, tak jsi na omylu. Je to příšerná piplačka a mravenčí práce na dlouhé zimní večery. Systém "pokus - omyl". Alespoň pro toho, kdo to nikdy nedělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.