Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na úpravu fotek a obrázků

Od: dzulieta* odpovědí: 11 změna:

Prosím kdo poradí. Hledám program v češtině na úpravu fotek a obrázků a to takový, že třeba je možno vymazat pihy, ubrat špíček, nebo vymazat potisk přes obrázek., udělat retuš. Předem děkuji za rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

2x

Adobe Photoshop je profi program a docela drahý, pro amatéra bohatě stačí GIMP, je free a i ve verzi portable. Protože má řadu podobných funkcí jako AP, pro moudra si chodím na help.adobe.com/....

Tam si vyberete jen ty nástroje, které používá i GIMP. Je ale fakt, že je to pěkná piplačka, na běžné úpravy používám Picasa 3.

bena*
hodnocení

0x

Můžete vyzkoušet program Gimp či Photofiltre. Oba česky a zdarma.

Chtěla jsem Phofiltre porovnat s ostatními programy. Stáhla jsem jej (snad správný?) a nevím kde aktivovat češtinu. Poradíte?

Program na úpravu fotek a obrázků

ladinpraha*
hodnocení

0x

Například Photoshop existuje i v češtině. Ale konkrétní program ti nedoporučím, protože podobné úpravy jsem už dlouho nedělal a programů je hodně a většinou placené. Jestli se ovšem domníváš, že úpravy udělé program za tebe, tak jsi na omylu. Je to příšerná piplačka a mravenčí práce na dlouhé zimní večery. Systém "pokus - omyl". Alespoň pro toho, kdo to nikdy nedělal.

dzulieta*
hodnocení

Nechci, aby program dělal vše za mně. Chci, aby měl v nabídce tyto možnosti a to co chci, aby upravil.

rv*
hodnocení

0x

Nainstalujte si ten GIMP. Umí toho hodně a na rozdíl od Photoshop je zdarma.

dzulieta*
hodnocení

Nejde ohodnotit, tak píši alespoň díííík za fajn radu.

jabraka*
hodnocení

0x

Už léta používám ACDSee photo manager.Má i češtinu a jsem s ním vrcholně spokojený,i když jsem několikrát vyzkoušel Photoshop

JABRAKA

Jabraka - který konkretně? Placený či neplacený.

alboresss

Zoner callisto 13 (placené) nebo neplacené piccaso od google.

krecicky*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]