Nejste přihlášen/a.
Včera jsem koukal na seriál Ulice ( http://ulice.nova.cz) a Lucii policie zabavila počítač, protože František s Mirkem si stahovali filmy.
Já jsem do včerejška žil v domění, že filmy se stahovat můžou, jen software se nesmí.
Jak je to doopravdy?
Je legální sledovat filmy na videoportálech třeba www.megavideo.com?
Formálně to nejspíš už opravdu je zakázané, protože bojovníci "za práva autorů" si takový zákon vydupali. Je to sice nesmysl, ale je to nezákonné - porušení Autorského zákona.
Význam Autorského zákona by se dal vysvětlit asi tak, jako byste po dokouření nalezeného vajglu byl v souladu se zákonem doma přepaden policií, byl by Vám zabaven kotel ústředního topení, byla by vznesena žaloba na statisícové až miliónové škody způsobené tabákovému průmyslu a za ně byste byl tvrdě potrestán a odsouzen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.