Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Legálnost stahování filmů

Od: film odpovědí: 6 změna:

Včera jsem koukal na seriál Ulice ( http://ulice.nova.cz) a Lucii policie zabavila počítač, protože František s Mirkem si stahovali filmy.

Já jsem do včerejška žil v domění, že filmy se stahovat můžou, jen software se nesmí.

Jak je to doopravdy?

Je legální sledovat filmy na videoportálech třeba www.megavideo.com?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

4x

Formálně to nejspíš už opravdu je zakázané, protože bojovníci "za práva autorů" si takový zákon vydupali. Je to sice nesmysl, ale je to nezákonné - porušení Autorského zákona.

Význam Autorského zákona by se dal vysvětlit asi tak, jako byste po dokouření nalezeného vajglu byl v souladu se zákonem doma přepaden policií, byl by Vám zabaven kotel ústředního topení, byla by vznesena žaloba na statisícové až miliónové škody způsobené tabákovému průmyslu a za ně byste byl tvrdě potrestán a odsouzen.

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

sponzorem toho dílu byla OSA

aaaaaaaaaaaaaaaaa

jirbar*
hodnocení

0x

Co když je autor příspěvku tento

poradte.cz/...

a chce se dozvědět úplně něco jiného.

Třeba, že to je legální a bude spokojen.

rv*
hodnocení

0x

To já jsem si nahrával film z NOVY a taky k nám vtrhla policie a video zabavila. Od té doby si na nové video nahrávám jen šum.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kde stahovat filmy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]