Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám probloém call of duty BO mi vždy seká tak ito na najvyšších aj na najmenších už som tu mal 1 riešenie ale nepomohlo tu je moja zostava :
AMD Athlon(tm) II X2 260 Processor3.20 GHz
RAM 3.2 GB
Microsoft Windows 7 (build 7600), 32-bit
ATI Radeon HD 5700 Series - 1024 mb
Já si mylsím, že Vám tam běží nějaký proces, který vyžaduje dost systémových prostředků (stahují se aktualizace,antivir/antispyware právě testuje počítač/je spuštěno mnoho programů(ICQ, Skype, atp.). Jinak hardwarová sestava není úplně špatná.
Já bych zkusil stáhnout a nainstalovat program Game Booster 1.40, který před spuštěním hry spustíte. Třeba to pomůže.
Game Booster stáhnete zde → slunecnice.cz/...
Jinak by nebylo na škodu udělat údržbu počítače, například pomocí online program Windows Live OneCare nebo programem CCleaner, nebo Advanced SystemCare.
Též by nebylo na škodu vypsat všechny programy,k teré se spouštění po startu systému (Start>Spustit>msconfig>Po spuštění) a taky zrovna můžete vyfotit Správce úloh systému Windows, konkrétně záložky Výkon a Procesy tak, aby byly vidět všechny běžící procesy a sloupce Využití paměti RAM a Využití CPU.
Všechno mám viplí , denní údržbu mám stale defrangmataci sem už udelal. Na nejakem fóru psali že to dela více lidem. Du skusit ten game booster .
doplněno 20.02.11 12:54:Takže nepomohlo vždy kdyš se hýbu jinde to seká prosím pomožte
Zrovna včera jsem o známém problému se sekáním COD BO tady psal:
Možných variant řešní existuje několik. Více viz odkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.