Nejste přihlášen/a.
Ahoj na vánoce sem dostal nový PC hral sem tam assassins creed 2 bez sekani aj Mafii 2 bez sekaní a ted po čase sem si naistaloval gta 4 a Call of duty Black ops a sekaji mi ... call of duty když du na nejaký místo a gta mi de jenom na stredných a moje sestava je
AMD Athlon(tm) II X2 260 Processor3.20 GHz
RAM 3.2 GB
Microsoft Windows 7 (build 7600), 32-bit
ATI Radeon HD 5700 Series - 1024 mb
Jestli mám zlou sestavu napište co vymenit díki ...
Sestava to není špatná, jen grafika mohla být pro hraní výkonnější. S GTA ti neporadím ale s COD byl problém. Před instalováním patche se hra na některých sestavách v celkem pravidelných intervalech na chvíli zasekla. Patch tento problém řešil, ale ne všem pomohl.
Pokud ti jdou hry na střední detaily bez dalších problémů, tak je vše OK. Při vyšších rozlišeních a vyšší nastavené kvalitě grafiky jsi limitován výkonem tvé grafické karty.
Dakujem idem skúsiř stiahnuř patch a uvidím
doplněno 19.02.11 20:58:Takže som patch nenašiel mohol by si mi dat link pls ...
Patch by se ti měl nabídnout jakožto majiteli legální verze přes Steam automaticky.
Další možnosti řešení jsou zde:
Myslíš že by som mal kúpit nový procák? lebo tento je 2 jadrový možno že 4 bude lepší - ale 4 jádro bude mat iba 3.0 a tento ma 3.2 ...
Větší výkon se hodí vždy a ta o něco menší frekvence roli nehraje. Důležité ale je, aby hra nebo i program dokázal všechna jádra procesoru využít. Jinak to na nic. A při koupi nového CPU dávej pozor, aby ti základní deska tento procesor podporovala.
Co třeba Phenom II X4 965 BE
Když napíšeš, co máš za základní desku (výrobce a typ), můžeme se na strákách výrobce základní desky podívat, jaké CPU ta tvoje podporuje.
ja sem na PC amtér takže by sem najdriv musel vedet kde to zistím , vim že na základni desce ale nevim co to ma bejt
Stáhni si třeba program SIV. Tam je informace o základní desce hned v prvním řádku:
Na níže uvedeném obrázku je to ASUS P5WD2-Premium
tak mám tam tohle ..
Athlon II X2 260 (Regor) [DA-C3]
Family 16 Model 6 (06) Stepping 3 Brand 1.3.6.60 (0)
nevím jestli je to dobre ale pak sem tam už nic nevidel mám dat screen?
To je zase ten CPU, potřebujeme základní desku. Dej screen nejlépe po stiknutí volby Machine v programu. Základní deska je tam popsána v položce Board.
Ješte jedna otázka. Nepoznáš nejakej program na zvýšení frekvence možná by pomohlo to. Chladič mám dobrej.
Dík za odpoved.
Taktovat CPU se dá přímo z BIOSu, ale těch pár MHz, které takto možná získáš bude mít malý nebo žádný vliv na výkon ve hrách. To už je lepší zkusit opatrně přetaktovat grafiku. To se provádí přímo v Catalystech (to jsou ovladače na grafiku). Takže nic dalšího stahat nemusíš. Viz obrázek níže:
Ale zázraky od toho nečekej. Výkon bude vyšší o jednotky FPS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.