Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivné zvuky bez mikrofonu

Od: skeleton odpovědí: 3 změna:

Ahoj rád bych vás požádal o radu mám problém .Když zapnu skype nebo! cokoliv! jiného ozívají se všelijaké zvuki mám u mikrofonu specialná vipínač čím je je aktivné nejsou tedy aktivovánz jakékoliv jiné ale zvukz z okolí neprijímá a přesto druhý strana sliší hudbu kterou si například pustím na ploše i když mikrofon uplně odpojí vytrhnu z pc tak stále je ozvena jako by tokový vracejícíse a stupnující a pak i promenující se zvuk Nevím co stím poradte(radi typu mas spatne nastaven mikrak nebo integrovaný na zk. desne prosím nepiste)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x
skeleton
hodnocení

No jo le jak se tech zvuků zbavit mám MSI real tek nebo tk neco a nevim jak se tech zvuku zbavit

lui*
hodnocení

0x

Zobraz si na ovladačích zvukové karty MIX a stáhni(vypni) všechny vstupy které nepotřebuješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]